Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
За жал не го гледав натпреварот ама брат ми ми кажа дека Барса имала шанси што не ги искористила. Камени бранел добро, а Еспањол играл многу остро. Мислам дека со Манчестер да не се прими гол ќе биде премија.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Вторник или среда играат ?

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Wednesday! The clash of the TITANS!

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.719
Поени од реакции
11.557
Че ве потепаме а ?? :yea:

fire.strtr

The Prodigy
Член од
28 февруари 2008
Мислења
149
Поени од реакции
0
Значи како мали деца се некои овде. Што ке се случи во среда ке видиме во СРЕДА а не сеа да коментираш само за џабе. Имам ГОЛЕМА почит кон Манчестер но од вакви луѓе почнувам да се премислувам.

ЕДИТ: Да ја искористам приликава да им ја честитам титулата на навивачите на Реал Мадрид. Играа супер сезонава и ја освоија иако има уште до крајот. Браво.
Единствено што можам сега да кажам е дека се гледаме наредната сезона и се надевам дека Реал и Барса ке го направат првенството интересно.
И сакам да се сретнат во финале во Лига на Шампиони секако. :)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Значи како мали деца се некои овде. Што ке се случи во среда ке видиме во СРЕДА а не сеа да коментираш само за џабе. Имам ГОЛЕМА почит кон Манчестер но од вакви луѓе почнувам да се премислувам.

ЕДИТ: Да ја искористам приликава да им ја честитам титулата на навивачите на Реал Мадрид. Играа супер сезонава и ја освоија иако има уште до крајот. Браво.
Единствено што можам сега да кажам е дека се гледаме наредната сезона и се надевам дека Реал и Барса ке го направат првенството интересно.
И сакам да се сретнат во финале во Лига на Шампиони секако. :)
Фала за честитике ама во темата на Реал треба да ни честиташ :)

Член од
21 април 2008
Мислења
180
Поени од реакции
35
Ako si odi Ronaldinho najdobra zamena za nego e Quaresma no se nadevam deka Roni ke ostane i so asalen trener ke se vrati vo starata forma

fire.strtr

The Prodigy
Член од
28 февруари 2008
Мислења
149
Поени од реакции
0
Ај не се спуштај на такво ниво. Биди реален. И како што реков погоре ке видиме во среда што ке се случи, пред тоа не коментирам.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Jas imam golema pocit sprema barsa i ostavam da vidime sto ke se sluci vo sreda. Poz!

Пики

amazing happens
Член од
10 март 2007
Мислења
1.923
Поени од реакции
37
Имаме проблем Анри сеуште има температура :lutko: но се враќа "ЅВЕРОТ"-Олегер :pos:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.719
Поени од реакции
11.557
И јас ги почитувам, после Манчестер, 2 омилен тим ми се!
бдв.. Тој Анри знае да биде малце непријатен за МанУтд, ама нема веза сеа не игра шпиц :!

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
ЛЕлеееееееееееееееее Олегер се враќа! Господ нека ни е напомош! Сами ќе се закопаме...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom