Пречекот на кошаркарите - впечатоци

• Креатор на темата Креатор на темата _Тони_
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ќе присуствувате на пречекот на Македонските кошаркари?

• Вкупно гласачи
    246
  • Гласањето е завршено на .
Би одел ама да бев од скопје ! од друг град сум и нашколо бев така да ... ! барем да имаше организирано нешто од др градови би одел !

Еј па има луѓе бе дечки. Јас мислев дебакл некој се случил. Добри сме има доволно луѓе ко за ова време, да беше навечер се ќе блокиравме ама нејсе.

Еј па има луѓе бе дечки. Јас мислев дебакл некој се случил. Добри сме има доволно луѓе ко за ова време, да бече навечер се ќе блокиравме ама нејсе.
Има време до 13.30. Има 2-3000 луѓе од Аеродромот кои се зад нив, плус по пат како доаѓаше автобусот имаше многу народ. Сепак штета што не го направија ова вечер, не мораше право на плоштад да доаѓаат.

Сите се на плоштадот Македонија,оние што не се се пред малите екрани...Игорче има конкуренција :/

Марјан Ников само 10 пати до сега кажа „Би се рекло“. Во последниве 15 години мислам дека преку 500 пати го имам слушнато тоа „Би се рекло“ :)

пред 10 мин поминаа во маџари кај надвозникот,
имасе многу луге излезени од фирмите тука да ги поздрават
како што се гледаше од надвозникот по цел пат има луге - мајки со деца , работници ...
убава атмосфера
штета што у најтоплото некој му текна да организира, ке ги удри дамла кошаркарине како што ги облекле во црни маици

Ако треба да бирам меѓу девојката на автобусот и Марјан Ников ја бирам девојката.
Човекот се утепа од самофалење. Јас вака, јас онака...Аман

Имаше накај 5-6.000 луѓе искочени од веро до мекдоналдс (аеродром).
Поминаа пред 20 минути негде.

А го видам Игор се смеам. Во транс е. Инаку секоја чест како кралеви ги дочекавме.

Добро е, добро е се собра народ. Знае некој дали вечер ќе има прослава да знам дали да идам или ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom