Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Ептен ќе биде тешко да не испадне Реал ако игра вака...

NovaLine

Not an idiot.
Член од
5 јануари 2011
Мислења
228
Поени од реакции
112
аааах овие судииве го запустија модерниот фудбал...

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ај пак некој нека рече судиите го фаворизираат Реал или пак дека е Шкотска лига.

п.с На овие натпревари губиме титула,така да конечно треба да се стави крај на потценувањето.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.615
Поени од реакции
14.488
Колку само судиски грешки имаше на Леванте-Реал. За жал, повеќето на корист на Реал.
wat ? :confused: ај кажи ми барем една судиска грешка во корист на Реал.

Не дека го гледам како оправдување, али само тој што не го гледал натпреварот (добро и фанови на Барса) може да каже дека судијата не го оштетил Реал.

Прво, поништен гол на Бензема, сеуште сомнителен за мене, ако судеше офсајд ок мислам дека имаше, али како што знам офсајд не судеше туку досуди фаул, а фаул немаше голманот ја испушти топката, дури откога ја испушти имаше мал контакт од Пепе.

Второ, чист недосуден фаул врз Ди Марија после кој следеше црвениот картон на Кедира. Ако си го досудеше фаулот немаше да дојде до тоа.

Трето, игра со рака во 16 метри, не знам како тоа не го виде кога беше на 5 метри од настанот, ај што не досуди чист пенал, туку и не досуди ни корнер, а убаво се виде сето тоа.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Колку само судиски грешки имаше на Леванте-Реал. За жал, повеќето на корист на Реал.
wat

Како и секоаш си е катастрофа судењето али коа играш против леванте нема оправдувања. Ди Марија само за у барса е.

Ekimot

Cule
Член од
4 февруари 2010
Мислења
473
Поени од реакции
502
Јако беше шо Кедира го попи за да го брани Марија, пошто доби страотен удар па не можеше 5 минути да стане..

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.710
Поени од реакции
22.849
Вчера, на Камп Ноу немаше судиски грешки на штета на Барса? Имаше, имаше.
Ама кога ќе го наполниш противникот 5-0 на полувреме, нема судиски грешки кои можат да те отргнат од победата. Затоа немојте да бидете патетични и да преувеличувате до максимум(дел од вас).
Упс, јас заборавив дека екипите кога играат против Барса, има ја поклонуваат победата. :icon_mrgr:

Не сакам да провоцирам, знам како ви е. Сега не можете да размислувате со ладна глава, ама прогледнете и видете дека единствената грешка за ваквите натпревари и резултати си е кај Реал.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Вчера, на Камп Ноу немаше судиски грешки на штета на Барса? Имаше, имаше.
Ама кога ќе го наполниш противникот 5-0 на полувреме, нема судиски грешки кои можат да те отргнат од победата. Затоа немојте да бидете патетични и да преувеличувате до максимум(дел од вас).
Упс, јас заборавив дека екипите кога играат против Барса, има ја поклонуваат победата. :icon_mrgr:

Не сакам да провоцирам, знам како ви е. Сега не можете да размислувате со ладна глава, ама прогледнете и видете дека единствената грешка за ваквите натпревари и резултати си е кај Реал.
Со постот твој погоре мислам дека сакаш да провоцираш.
Наброј ми три судиски грешки во корист на Реал.
Мора да бидиш ментално болен за да кажиш дека судијата судеше во корист на Реал. Играта со рака во шеснаесет метри ? Стартот на тој клошарот од Леванте врз Роналдо,тоа беше старт од зад грб и за тоа се дава црвен картон.
Не сакам да се оправдувам со судиските грешки за резултатот и не сакам да се расправаме цела вечер.

Пис бро.

Kajgana Shop

На врв Bottom