Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .
Ама муабет се прави...лелеее!!! Кој како играл против една ебена Осасуна :eek:

Почна да им се исплатува Фалкао на Атлетико. Се надевам ќе се приберат годинава и ќе бидат поконкурентни. Ако ништо друго барем да успеат да изгубат со помалку од 3 гола разлика од комшиите нивни.

Диего и Фалкао повеќе од Агуеро и Форлан.

Не знам како се одлучи Фалкао да отиде во Атлетико, ама во никој случај тоа не е грешка. Атлетико направија добар тим(барем офанзивно). Покрај Фалкао, да не го заборавиме и Адријан, кој постигна гол, како крила ги имаат Арда Туран и Рејес, тука е и Диего. (y)

Мене само не ми е јасно како Реал или Барса не потегнаа по Адријан по испаѓањето на Ла Коруња.

И да не сакам да не звучам пристрасно, мислам дека може да се види зошто клубовите во Шпанија повеќе го мразат Реал од Барселона. Па и против Леванте ли бе така ќе правите?

И да не сакам да не звучам пристрасно, мислам дека може да се види зошто клубовите во Шпанија повеќе го мразат Реал од Барселона. Па и против Леванте ли бе така ќе правите?
Како бе сине?

Го гледаш натпреварот, знаеш на што мислам. Циркузот од Ди Марија и Кедира.

Судијата да го досудеше чистиот фаул врз Ди Марија немаше да дојде до тој циркус.

Го гледаш натпреварот, знаеш на што мислам. Циркузот од Ди Марија и Кедира.
Ахххх, ти си зборел за тоа што вие го праете на секоја утакмица. Малку конкуренција нема да ви биде на лошо, ќе научите уште подобро да глумите. Што се секираш па и ти...

Ахххх, ти си зборел за тоа што вие го праете на секоја утакмица. Малку конкуренција нема да ви биде на лошо, ќе научите уште подобро да глумите. Што се секираш па и ти...
Фала ти, ми требаше некој како тебе кој дополнително ќе ме мотивира да не се расправам со луѓе кои го гледаат само тоа што им одговара.

Еве го кромањонецов, да не не удри некоја клоца....

Пепе во елемент :pos:
Не знам какви живци треба да имаш, за да не го изриташ Пепе, како што треба. Гомно!

ме мрзи да пуштам телевизорот или да одам на еуроспорт, колку е леванте-реал? пак 8-0 за реал? :confused:
добро, ќе кикснат кај и да е

ди мариа колку гола даде?
кедира добро изигра?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom