Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Official :
MILAN (4-3-1-2): Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Nocerino, Van Bommel, Aquilani; Seedorf; Pato, Cassano

NAPOLI (3-4-2-1): De Sanctis; Campagnaro, Cannavaro, Aronica; Maggio, Inler, Gargano, Dossena; Hamsik, Lavezzi; Cavani

Official :
MILAN (4-3-1-2): Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Nocerino, Van Bommel, Aquilani; Seedorf; Pato, Cassano

NAPOLI (3-4-2-1): De Sanctis; Campagnaro, Cannavaro, Aronica; Maggio, Inler, Gargano, Dossena; Hamsik, Lavezzi; Cavani
Не трескај глупости не е офф овоа ;)

^
Место Антонини Бонера е у прв тим, другото исто е
MILAN (4-3-1-2): Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Bonera; Nocerino, Van Bommel, Aquilani; Seedorf; Pato, Cassano

Не трескај глупости не е офф овоа ;)

Само место Антонини ке игра Бонера друго се е исто и во нашиот состав и во нивниот состав :D
--- надополнето: Sep 18, 2011 6:58 PM ---
Аквиланиии :P

На 2.5 утакмици примаме 6 гола.
Можда ги надигравме и им ја сокривме топката но џабе кога имавме само 2 шанси од кој едната ја искористи Аквилани,а другата 100 пати полесна од првата ја промаши.
Со ваков пристап на играта и мислење дека уште пред да искочиме на терен сме ја добиле утакмицата можеем да се збогуваме од скудетото.

Лајна, вториот гол беше и од таму шутирај колку сакаш..

Пато голем чепатеш на пред дрибла и ја губи топката само :/ вториот гол така ни го дадоа , да се нема завршница у пм :mad::mad::mad: :mad:

Ван бомел дрво на мечот ! xP

Море изгубивме ко грчка на ЕП од нас :D

Изгледа слават и тие за Македонија па неможеа да играт, а посебно Пато. А чудна работа, не беше лош Бонера.

Кур ве боли, минатата сезона на вториот натпревар изгубија од Чезена :icon_lol:

Него овој Ночерино кое трчање го мавна :eek:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom