Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Decoturf

Базинга
Член од
30 октомври 2010
Мислења
504
Поени од реакции
74
Е ај и јас во љубовни проблеми да се најдам, но не е прашањето за мене туку прашањето е од една моја другарка, нема тука user па ме замоли мене да пишам тука, за постручни лица и повеќе што знаат да ми одговорат на прашањето.
ВЕ ЗАМОЛУВАМ не и е дојдено до заебанција а и постов не е на заебанција па тие што можат нека помогнат тие што не , воопшто нека не одмагаат.

Проблемот:
Моја другарка има дечко со кој беа на одмор сами 2цата. Нормално или ненормално имале односи додека биле таму, но се било под контрола со што тие користеле перзеватив, ерекцијата не било ни еднаш во неа макар ни во перзевативот, но и послем секој однос го проверувале кондомот дали е скинат со помош на вода, го полнеле и убаво го истискувале. Се било во ред. Послем 7-8 дена од кога се вратиле од одмор, по 8 дена од последниот одност таа имала грчеви во стомакот, болки во заедниот дел на грбот, односно полојната и и се повраќало. Се сомневала дека можеби е трудна, но се сомневала и дека го префатила истиот вирус што го имал дечко е додека биле на одмор. Веднаш истиот ден пошла на лекар каде испитала крф, мокрача, но и нашле само заболување на бубрезите и разговарала со докторката која и рекла дека нема врска, не е трудна. И еве помина уште една недела од кога беше на лекар и овие 2 дена ја болат по малце градите а и 2 дена неможе да појде по голема нужда. Таа се сомнева дали можеби е стварно трудна иако докторката и резултатите го докажале обраното, или е самата помисла на тоа. Сеа за сеа нејзино прашање е дали може да провери сега послем одприлика 2 поминати недели , тест за бременост. Нејзе би требало да и дојди некаде на крјаот од месецот или почетокот, како и минатиот месец, но не сака да чека до тогаш во случај да не е касно ! Дали може сега да земи тест за бременост или не? И дали има апчина кои би го спречиле тоа?
Благодарам однапред на дадените одговорите и бидете добри и помогнете и затоа што стварно и треба помош.
Јас касно палам девојкава може веќе е втор месец :oops: ама како и да аманте бе луѓе па има гинеколози доктори , има тестови за бременост , немаме ние тука форумџиите тест за бременост и татковство па да ви кажеме дали и од кој сте трудни, како и да е - се надевам се реши случајов па пиши што бидна

S

Shellshock nam67

Гостин
Здраво дечки, ми треба совет!
Одиме со девојка ми 9 месеца квалитетно, во последните три месеци јас не бев во МКД и таа некако почна да се лади. Сега кога се вратив во МКД ја фатив да ме лаже за банални нешта и јас и дадов до знаење дека знам оти ме лаже. после некој ден ми се јави да ми каже дека ми раскинува...не и беше сеедно. не знам што да мислам ? уште ја сакам и не знам како да зартам нов лист? дали сум рогоносец?
te zamenila prijatele baraj druga za 3 meseci i dvajca ke najde
i ps decki forumov e da im pomagame na lugjeto a ne da go koristime za megjusebni prepukuvanja

Decoturf

Базинга
Член од
30 октомври 2010
Мислења
504
Поени од реакции
74
Здраво дечки, ми треба совет!
Одиме со девојка ми 9 месеца квалитетно, во последните три месеци јас не бев во МКД и таа некако почна да се лади. Сега кога се вратив во МКД ја фатив да ме лаже за банални нешта и јас и дадов до знаење дека знам оти ме лаже. после некој ден ми се јави да ми каже дека ми раскинува...не и беше сеедно. не знам што да мислам ? уште ја сакам и не знам како да зартам нов лист? дали сум рогоносец?
Koja би била поентата оваа врска да продолжеше едноставно како што кажа оладила, очигледно нема веќе магија, за што дефинитивно не си крив и не си рогоносец, не дозволувај од мравка слон да направиш едноставно двајца луѓе кои повеќе не треба да бидат заедно, крај !

B

BrunoFresh

Гостин
Јас касно палам девојкава може веќе е втор месец :oops: ама како и да аманте бе луѓе па има гинеколози доктори , има тестови за бременост , немаме ние тука форумџиите тест за бременост и татковство па да ви кажеме дали и од кој сте трудни, како и да е - се надевам се реши случајов па пиши што бидна
Напуштен си а? Гледај прво кога е објавен постот и второ гледај ги другите одговори послем него. Не само да се пишува..

Decoturf

Базинга
Член од
30 октомври 2010
Мислења
504
Поени од реакции
74
Напуштен си а? Гледај прво кога е објавен постот и второ гледај ги другите одговори послем него. Не само да се пишува..
Ок штом се фрлени сите коцки на маса да кажам што мислам искрено, мислам дека не е другарка во прашање туку тоа си ти, и второ нека не комплицира(" другарка ти " ) и нека си купи тест за бременост, а после втора недела контрацепција извини нема ...и згора на се ова не е љубовен проблем , треба на друго место да е постов (n)

B

BrunoFresh

Гостин
Прва работа јас за другарка ми можам да и бидам татко, втора работа ми е малска другарка па пошо сум по овие работи ме замоли да прашам. И Ако ти на таа твоја возраст си малоумен и незнаеш да си ги средиш тие сексуални работи во животот , ондак незначи дека сите незнаат. Ти кажав, завршена работа, другарката не е бремена, одамна си направи тест си се провери, а и башка не ми филозофирај повеќе. Постов е одамна,и на крај на приказна.

MunichBastards

Red Scouser
Член од
9 август 2011
Мислења
154
Поени од реакции
78
Имам јас еден проблем и очекувам помош од вас постари и поискусни дечки и девојки.Вака сеа .. Има едно девојче ми се свиѓа во мојот клас, иначе сум втора година. Е сеа се наоѓам во една ситуација и не знам што да правам, дали да оставам вака да продолжи другарствово или да прејдам на некој начин на повисоко ниво. Секојпат кога ќе се сретнеме низ ходници, у училна, во друштво итн итн секад значи ми обрнува внимание, ми вика еј кај си бе, шо праиш, учеше ли денес, кога си легна вчера, значи ми се упикува нон стоп на некој начин .. Пред некој ден и подарив пенкалце у школо и ми вика леле фала фала, те сакам. :cautious: .. И сеа, шо да праам а дечки ? Да ризикувам или ? Се плашам од нејзина реакција ..

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.378
Имам јас еден проблем и очекувам помош од вас постари и поискусни дечки и девојки.Вака сеа .. Има едно девојче ми се свиѓа во мојот клас, иначе сум втора година. Е сеа се наоѓам во една ситуација и не знам што да правам, дали да оставам вака да продолжи другарствово или да прејдам на некој начин на повисоко ниво. Секојпат кога ќе се сретнеме низ ходници, у училна, во друштво итн итн секад значи ми обрнува внимание, ми вика еј кај си бе, шо праиш, учеше ли денес, кога си легна вчера, значи ми се упикува нон стоп на некој начин .. Пред некој ден и подарив пенкалце у школо и ми вика леле фала фала, те сакам. :cautious: .. И сеа, шо да праам а дечки ? Да ризикувам или ? Се плашам од нејзина реакција ..
Со самото тоа што си несигурен, сеуште не си подготвен... Па сепак ако не се обидеш, се дешава никад да нема да бидеш подготвен. Ако е почеток на упознавање, боље сеа впуштај се да не боли повеќе кога таа ќе почне да те смета само за пријател а тоа се дешава кога ти нема да го превземеш тој чекор туку ќе изиграваш The good guy. Кажување „Те сакам“ се` може да значи. И ништо. Така да, среќно.

FeliXxX

Нинџа
Член од
27 април 2010
Мислења
808
Поени од реакции
282
сакам ја бившата ,завршивме неодамна но уште ја сакам како да и покажам дека уште ја сакам и сакам да бидам со неа....ја викнав да се видеме нејке..

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
сакам ја бившата ,завршивме неодамна но уште ја сакам како да и покажам дека уште ја сакам и сакам да бидам со неа....ја викнав да се видеме нејке..
ако и покажеш дека ја сакаш не значи дека ќе те сака
продолжи со животот пер...

FeliXxX

Нинџа
Член од
27 април 2010
Мислења
808
Поени од реакции
282
ако и покажеш дека ја сакаш не значи дека ќе те сака
продолжи со животот пер...
проба ама не бива....значи заради мој непријателки напунија и главата и она се разочара од мене сеа сакам да го поправам тоа да докажам дека ја сакам и не е така
--- надополнето: Sep 18, 2011 11:15 AM ---
луге нејкам да продужам знам дека имам шанса и ја сакам највеке затоа сакам да и докажам и ми треба совет како да се вратам со неа...не да продужам ,проба не бива

Decoturf

Базинга
Член од
30 октомври 2010
Мислења
504
Поени од реакции
74
проба ама не бива....значи заради мој непријателки напунија и главата и она се разочара од мене сеа сакам да го поправам тоа да докажам дека ја сакам и не е така
пробај да разговараш ако не сака, пиши и кажи и што точно се случува биди искрен, без премногу филозофирање, ако упали ок ако не , искуство повеќе, ќе бидиш посилен за понатаму, она што не те убива те прави појак,поздрав
--- надополнето: Sep 18, 2011 11:16 AM ---
--- надополнето: Sep 18, 2011 11:15 AM ---
луге нејкам да продужам знам дека имам шанса и ја сакам највеке затоа сакам да и докажам и ми треба совет како да се вратам со неа...не да продужам ,проба не бива
чекај сеа, како не сакаш да продужиш а сакаш да се вратиш

FeliXxX

Нинџа
Член од
27 април 2010
Мислења
808
Поени од реакции
282
пробај да разговараш ако не сака, пиши и кажи и што точно се случува биди искрен, без премногу филозофирање, ако упали ок ако не , искуство повеќе, ќе бидиш посилен за понатаму, она што не те убива те прави појак,поздрав
го направив не упали...само ми кажа дека е ногу разочарана
--- надополнето: Sep 18, 2011 11:19 AM ---
--- надополнето: Sep 18, 2011 11:16 AM ---

чекај сеа, како не сакаш да продужиш а сакаш да се вратиш
ми пишуваат продужи со животот ке најдеш други ..не го сакам тоа сакам да се вратам назад..ако ме сфакаш сеа

Decoturf

Базинга
Член од
30 октомври 2010
Мислења
504
Поени од реакции
74
го направив не упали...само ми кажа дека е ногу разочарана
--- надополнето: Sep 18, 2011 11:19 AM ---

ми пишуваат продужи со животот ке најдеш други ..не го сакам тоа сакам да се вратам назад..ако ме сфакаш сеа
тешко е кога го немаш она што го сакаш, како ќе се справиш со тоа те дефинира како личност најди некоја дистракција, па и авантура без чувства, лесно е да се каже продолжи...треба време за се да помине

Kajgana Shop

На врв Bottom