- Член од
- 12 август 2010
- Мислења
- 2.890
- Поени од реакции
- 906
Тука сум ја де...Луѓе, помагајте. Некој што е слободен може да пише ПП, зашто не е за јаве ова... Пробав пак да направам нешто со мене. Ми треба голема помош незнам како да се справам.
Тука сум ја де...Луѓе, помагајте. Некој што е слободен може да пише ПП, зашто не е за јаве ова... Пробав пак да направам нешто со мене. Ми треба голема помош незнам како да се справам.
Кажи тука.Луѓе, помагајте. Некој што е слободен може да пише ПП, зашто не е за јаве ова... Пробав пак да направам нешто со мене. Ми треба голема помош незнам како да се справам.
Тоа е најлесно, дурекс перформанс и дурекс екстра сејф.Ај помош ако може дечки..какви кондоми да купам...дурекс, али какви ? Кои се со најмногу лубрикант ?
bratce ne veruvaj na zeni...i mojata zamina za germanija ...i jas se zanesyvav kao tebe i si davav lazna nadez...pa koa dojde red da se vidime za nekoja den mi go turi kurot.....znaes kako velat koga ke ja poglednes zemjata od avion ne e ista....a pa koa ke pomirisat amerikanski ili germanski vozduh, se se menuva.....samo moj sovet...nemoj da se zanesyvas mnoguepa vaka acid u skopje nemam devojka mislam imam ama neidam vishe glupo mi e nekoj da se otkazuva radi mene od izlaganje i zaebanciii i i kazav na devojcheto koa ke se vratam ke viiime na sho sme!!! sea za ova vtorovo neznam dali ke mozam da izdrzam bez devojka 4 meseci ako me sfakash kolku i da ja sakam nemozam taka da se zakalugeram ali devojkata mi znachi mnogu taka da ke probam da bidam veren ama samo se plasham da ne mi napravi ona nesho pa da ostanam so takvoeto u raka!! ona se mi kazam mozesh da mi veruvash i jas i veruvam ama ima eden del od mene sho vika mlad si ne ti treba vakva vrska ali znam deka so devojkata ke imam najubava idnina posho slednata godina ideme na ist college u pitsburg taka da taa e onaa sho mi mavavte seir na toa sho pishaf ke ja zenam ako ti teknua angelche e ozbilno ipak fala mnogu acid
bratce ne veruvaj na zeni...i mojata zamina za germanija ...i jas se zanesyvav kao tebe i si davav lazna nadez...pa koa dojde red da se vidime za nekoja den mi go turi kurot.....znaes kako velat koga ke ja poglednes zemjata od avion ne e ista....a pa koa ke pomirisat amerikanski ili germanski vozduh, se se menuva.....samo moj sovet...nemoj da se zanesyvas mnoguepa vaka acid u skopje nemam devojka mislam imam ama neidam vishe glupo mi e nekoj da se otkazuva radi mene od izlaganje i zaebanciii i i kazav na devojcheto koa ke se vratam ke viiime na sho sme!!! sea za ova vtorovo neznam dali ke mozam da izdrzam bez devojka 4 meseci ako me sfakash kolku i da ja sakam nemozam taka da se zakalugeram ali devojkata mi znachi mnogu taka da ke probam da bidam veren ama samo se plasham da ne mi napravi ona nesho pa da ostanam so takvoeto u raka!! ona se mi kazam mozesh da mi veruvash i jas i veruvam ama ima eden del od mene sho vika mlad si ne ti treba vakva vrska ali znam deka so devojkata ke imam najubava idnina posho slednata godina ideme na ist college u pitsburg taka da taa e onaa sho mi mavavte seir na toa sho pishaf ke ja zenam ako ti teknua angelche e ozbilno ipak fala mnogu acid
Никако.Типка шо не те свиѓа од први неколку впечатоци 99% е сигурно дека никад нема да те свиѓа.Change target.need help свиѓам едно девојче и сеа преку другарка и (иначе и мене другарка) праам работа и сеа она вика деа сум бил убав добар (такви срања) ама не ме свиѓала она и не била крива што не ме свиѓала.
И сеа како можам да го променам ја тоа /???????
Mislenjeto e napisano pred 5 godini haha .bratce ne veruvaj na zeni...i mojata zamina za germanija ...i jas se zanesyvav kao tebe i si davav lazna nadez...pa koa dojde red da se vidime za nekoja den mi go turi kurot.....znaes kako velat koga ke ja poglednes zemjata od avion ne e ista....a pa koa ke pomirisat amerikanski ili germanski vozduh, se se menuva.....samo moj sovet...nemoj da se zanesyvas mnogu
--- надополнето: Aug 22, 2011 4:13 PM ---
bratce ne veruvaj na zeni...i mojata zamina za germanija ...i jas se zanesyvav kao tebe i si davav lazna nadez...pa koa dojde red da se vidime za nekoja den mi go turi kurot.....znaes kako velat koga ke ja poglednes zemjata od avion ne e ista....a pa koa ke pomirisat amerikanski ili germanski vozduh, se se menuva.....samo moj sovet...nemoj da se zanesyvas mnogu
Ејакулација, не ерекција. Не мислам дека е трудна, внимавале доста. Апчиња не помагаат сеа, а тест секако дека може да праи, брзо и лесно. САМО заболување на бубрезите? Нека се погрижи малце за здравјето, чепкајте по нет за тоа малце, а не сте запнале за трудноќа.Е ај и јас во љубовни проблеми да се најдам, но не е прашањето за мене туку прашањето е од една моја другарка, нема тука user па ме замоли мене да пишам тука, за постручни лица и повеќе што знаат да ми одговорат на прашањето.
ВЕ ЗАМОЛУВАМ не и е дојдено до заебанција а и постов не е на заебанција па тие што можат нека помогнат тие што не , воопшто нека не одмагаат.
Проблемот:
Моја другарка има дечко со кој беа на одмор сами 2цата. Нормално или ненормално имале односи додека биле таму, но се било под контрола со што тие користеле перзеватив, ерекцијата не било ни еднаш во неа макар ни во перзевативот, но и послем секој однос го проверувале кондомот дали е скинат со помош на вода, го полнеле и убаво го истискувале. Се било во ред. Послем 7-8 дена од кога се вратиле од одмор, по 8 дена од последниот одност таа имала грчеви во стомакот, болки во заедниот дел на грбот, односно полојната и и се повраќало. Се сомневала дека можеби е трудна, но се сомневала и дека го префатила истиот вирус што го имал дечко е додека биле на одмор. Веднаш истиот ден пошла на лекар каде испитала крф, мокрача, но и нашле само заболување на бубрезите и разговарала со докторката која и рекла дека нема врска, не е трудна. И еве помина уште една недела од кога беше на лекар и овие 2 дена ја болат по малце градите а и 2 дена неможе да појде по голема нужда. Таа се сомнева дали можеби е стварно трудна иако докторката и резултатите го докажале обраното, или е самата помисла на тоа. Сеа за сеа нејзино прашање е дали може да провери сега послем одприлика 2 поминати недели , тест за бременост. Нејзе би требало да и дојди некаде на крјаот од месецот или почетокот, како и минатиот месец, но не сака да чека до тогаш во случај да не е касно ! Дали може сега да земи тест за бременост или не? И дали има апчина кои би го спречиле тоа?
Благодарам однапред на дадените одговорите и бидете добри и помогнете и затоа што стварно и треба помош.
Аммм во нејзино име зборувам, не сум јас во нејзините мисли. Кажав и погоре, ако имате да помогните помогнете, ако не не одмагајте. А тоа како што, јас незнам. Таа ме замоли јас прашав^ Добро што збориш, како може да е трудна другарка ти?
Таа има некаде 17 години. Дали можеби нејзините гради растат поради тоа што таа е во пубертет, а и дали секое девојче чуствува таква болка додека и растат нејзините гради?Ејакулација, не ерекција. Не мислам дека е трудна, внимавале доста. Апчиња не помагаат сеа, а тест секако дека може да праи, брзо и лесно. САМО заболување на бубрезите? Нека се погрижи малце за здравјето, чепкајте по нет за тоа малце, а не сте запнале за трудноќа.
Добро де на неа беше наменето тоа што зборишАммм во нејзино име зборувам, не сум јас во нејзините мисли. Кажав и погоре, ако имате да помогните помогнете, ако не не одмагајте. А тоа како што, јас незнам. Таа ме замоли јас прашав
--- надополнето: Aug 23, 2011 4:29 PM ---
Таа има некаде 17 години. Дали можеби нејзините гради растат поради тоа што таа е во пубертет, а и дали секое девојче чуствува таква болка додека и растат нејзините гради?
Не е трудна. Тест може да си купи од аптека и да си направи брзо и лесно. По ова се што си го напишала најверојатно има некој проблем со бубрезите или инфекција.Е ај и јас во љубовни проблеми да се најдам, но не е прашањето за мене туку прашањето е од една моја другарка, нема тука user па ме замоли мене да пишам тука, за постручни лица и повеќе што знаат да ми одговорат на прашањето.
ВЕ ЗАМОЛУВАМ не и е дојдено до заебанција а и постов не е на заебанција па тие што можат нека помогнат тие што не , воопшто нека не одмагаат.
Проблемот:
Моја другарка има дечко со кој беа на одмор сами 2цата. Нормално или ненормално имале односи додека биле таму, но се било под контрола со што тие користеле перзеватив, ерекцијата не било ни еднаш во неа макар ни во перзевативот, но и послем секој однос го проверувале кондомот дали е скинат со помош на вода, го полнеле и убаво го истискувале. Се било во ред. Послем 7-8 дена од кога се вратиле од одмор, по 8 дена од последниот одност таа имала грчеви во стомакот, болки во заедниот дел на грбот, односно полојната и и се повраќало. Се сомневала дека можеби е трудна, но се сомневала и дека го префатила истиот вирус што го имал дечко е додека биле на одмор. Веднаш истиот ден пошла на лекар каде испитала крф, мокрача, но и нашле само заболување на бубрезите и разговарала со докторката која и рекла дека нема врска, не е трудна. И еве помина уште една недела од кога беше на лекар и овие 2 дена ја болат по малце градите а и 2 дена неможе да појде по голема нужда. Таа се сомнева дали можеби е стварно трудна иако докторката и резултатите го докажале обраното, или е самата помисла на тоа. Сеа за сеа нејзино прашање е дали може да провери сега послем одприлика 2 поминати недели , тест за бременост. Нејзе би требало да и дојди некаде на крјаот од месецот или почетокот, како и минатиот месец, но не сака да чека до тогаш во случај да не е касно ! Дали може сега да земи тест за бременост или не? И дали има апчина кои би го спречиле тоа?
Благодарам однапред на дадените одговорите и бидете добри и помогнете и затоа што стварно и треба помош.
Па не , не гледам начин на кој сперматозоидите можат да дојдат до нејзина јајце клетка за да ја оплодат.Значи не е сигурно тоа што го мисли, и не треба да се плаши?