Стомачни мускули

_iva*

Шмизла у хороскоп
Член од
6 декември 2008
Мислења
163
Поени од реакции
8

Вака ги добив моите стомачни :)
Афкорс трчање секој ден по околу 2 часа.
За храна немам посебен режим, само избегнувам мрсно и благо, и не јадам после 18 часот.
:)

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970

За храна немам посебен режим, само избегнувам мрсно и благо, и не јадам после 18 часот.
Лајк за вежбите ,јас на таков начин направив стомачни зидови .

Член од
30 април 2010
Мислења
147
Поени од реакции
26

Секој ден ги правиш стомачните или 2-3 пати неделно ? :confused:

I

indigo child

Гостин
Јас деца летово ослабев едно 5 кила. И сеа, имав стомачни и предходно, ама не ми се познаваа, си имав салце одозгора.
Сеа пошо сум ослабена малце, ми се познава дефиниција. Што да правам да не ми се познава дефиниција?
Посебни вежби има?

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.379
Поени од реакции
4.924
Јас деца летово ослабев едно 5 кила. И сеа, имав стомачни и предходно, ама не ми се познаваа, си имав салце одозгора.
Сеа пошо сум ослабена малце, ми се познава дефиниција. Што да правам да не ми се познава дефиниција?
Посебни вежби има?
ахахах :) бирај си сендвичара :)

S

Shellshock nam67

Гостин
Наместо трчање може ли Орбитрек да послужи како замена ? И ме интересира дали е пожелно додека имаш вишок сало на стомак да се прават стомачни.. или првен треба да се стопи. Уствари дали со стомачните се топи и салово или само кардио ? :)
zavisi ako imas golem stomak normalno prvo ce trcas kardio vezbi pa poslem toa ce odis na stomacni, orbitrekot e dobar posto celo telo go aktivira go ima vo sekoj teretana

R

Roten 96

Гостин
де ке ве молам дајте ми некоја вежба или дел од вежбањето само за долниот дел од стомачните долните стомачни мускули...

_iva*

Шмизла у хороскоп
Член од
6 декември 2008
Мислења
163
Поени од реакции
8
Секој ден ги правиш стомачните или 2-3 пати неделно ? :confused:
Се зависи од другите обврски во денот :), ама секое слободно време го користам за вежбање. Околу 3-4 пати неделно ги правам. Најбитно е да трчаш да се потиш, оти ако правиш само стомачни друго ништо, тогаш ќе имаш стомачни со сланинааа :) поздрав и среќно :pipi:

Член од
17 јули 2008
Мислења
704
Поени од реакции
260
Стомачни се прават во кујна,не со вежбање..така да ако немаш средена исхрана ако сакаш прави и по 1000 на ден нема да ти се познаваат..само ќе ти порасне стомакот поради растењето на мускулите..

Член од
14 септември 2011
Мислења
577
Поени од реакции
179
со повеќе пиење на пиво..се доаѓа до ултра добри стомачни..:)

its_ok_im_new

brake lights
Член од
24 август 2010
Мислења
402
Поени од реакции
216
Стомачни се прават во кујна,не со вежбање..така да ако немаш средена исхрана ако сакаш прави и по 1000 на ден нема да ти се познаваат..само ќе ти порасне стомакот поради растењето на мускулите..
Tocno deka ishranata igra ogromna uloga, samo veruvam deka napravi nenamerna greska: " не со вежбање"-mora i vezbanje :) cisto da raznjasnime za onie koi se interesiraat.

Decoturf

Базинга
Член од
30 октомври 2010
Мислења
504
Поени од реакции
74
мене многу ми помогнаа вежбите на јутуб 8min abs workout стварно болат мускулите не можев да издржам 8 минути ниту подоцна во текот на денот да прбам пак , ефикасни се ги актиивираат и обликвите и ректусите,пробајте !

Член од
13 септември 2009
Мислења
561
Поени од реакции
434
Се зависи од другите обврски во денот :), ама секое слободно време го користам за вежбање. Околу 3-4 пати неделно ги правам. Најбитно е да трчаш да се потиш, оти ако правиш само стомачни друго ништо, тогаш ќе имаш стомачни со сланинааа :) поздрав и среќно :pipi:
За 2 месеци редовно вежбање може да се постигне резултат?? сеа не да имам стомачни ко билдер него да имам затегнат стомак само и минимална дефиниција..иначе сум 183цм-93кг(планирам да скинам минимум 6кг) :D

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
За 2 месеци редовно вежбање може да се постигне резултат?? сеа не да имам стомачни ко билдер него да имам затегнат стомак само и минимална дефиниција..иначе сум 183цм-93кг(планирам да скинам минимум 6кг) :D
Zaviso od masno tkivo na stomakot ,ako nemas togas moze da se zategnis ,ako si malku zaloen togas ke bide potesko .
Treba da simnis do 80 kg za stomacni .

Kajgana Shop

На врв Bottom