Шпанија - Македонија |1/2 финале|, 16.09.2011, 16:30 часот

По тагата која следуваше по натпреварот само едно нешто можам да напишам.

Никогаш не сум бил погорд како Македонец да гледам како нашите претставници играат компетитивно со светска велесила,како во ниту еден момент не престанаа да играат,да се трудат,да даваат се од себе...ниту една победа,па дури ни таа со Литванија не ме допреа така длабоко,конечно да дочекаме Македонци да имаат самодоверба,храброст,пожртвуваност еден за друг,сложност и да веруваат во нивната вредност и нивниот квалитет.Да се гледаат едни Шпанци како се радуваа по секој кош против нас беше најголемо признавање на нашата игра и срце.

Резултатите ке се заборават...дали 3 или 4-то место не игра некаква улога во споредба со достоинството и гордоста со која овие момци ја претставуваат нашата држава пред светот.

Секоја чест,момци,секоја чест.

Kada je počela treća četvrtina, Vojdan Stojanovski je jednim ulazom pored Navara pokazao da ne brenuje ni od koga. A taj momak igra za ekipu Feni Industri Kavadarci! Eeeeej!
Мислам дека премина во Cherkasy во Украина.
Да, потпиша со Черкаси ама АРМАНИ ЏИНС МИЛАНО наводно биле спремни на откуп на неговиот договор.

Да, потпиша со Черкаси ама АРМАНИ ЏИНС МИЛАНО наводно биле спремни на откуп на неговиот договор.
Уште ќе следуваат понуди..
Посебно за Чековски :D ..има „добар“ врат за ѓуле да фрла, не е лошо после кошарката да се проба во тоа.:D

Уште ќе следуваат понуди..
Посебно за Чековски :D ..има „добар“ врат за ѓуле да фрла, не е лошо после кошарката да се проба во тоа.:D

Не знам колку е вистина, ама иам чуено дека прво Чековски почнал да се занимава со борење :D

Шо е со Перо?
Имаше најави дека Каха Лаборал(екс Тау Керамика)била заинтересирана за него...
Како и да е,било која екипа да го добие,ќе има ВИСТИНСКО ЗЛАТО во тимот.....
Перо е чудо од играч,одамна немало ваков играч....:vozbud:

Ја се чудам како стигна македонската репрезенатација до четврт финале. Освен Мекејлеб и Илиевски ниеден квалитетен играч немаше во македонскиот тим.
чиста среќа е како стигаа до тука.
а за бронзен медал мислам дека немаат шанси.
131195000868.jpg

Перманент за тебе брачко.

77A5CFA9C62DB8449FB8E75D4B86A7FE.jpg

... Антич е македонец, Илиевски е македонец, МекКејлеб е македонец, Гечевски е македонец, Докузовски е македонец, Соколов е македонец, Самарџиски е македонец, Браќата Стојановски се македонци, Чековски е македонец ...

Се моли да се јави админот што ја клецал сестрата или девојката на овој беден член, кој во знак на револт дури и никот го сменил во Кајгана е срање :pos:
Може сум јас, али не ми текнуе.
Како и да е, го клецнав и него. Отиде на перманент (y)

Шо е со Перо?

Богами....
Само на Џејмс Ворти ми текнува, ама и тој е од одамна...

Шо е со Перо?
Игорче кажа дека му понудиле договор на Антиќ до нова година и тој го одбил.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom