- Член од
- 1 ноември 2008
- Мислења
- 7.396
- Поени од реакции
- 1.880
Секоја чест за играта, машки одиграа, постигнаа голем успех досега. Задутре одиме на бронза и сигурен сум дека ќе ја освоиме. Браво херои
Оди ти играј па бидете 6 ебате глуп ебате. Тие се тие шо се борат за здив после толку утакмици и пак успеват да ги намачат шпанците шо се три класи над било која репрезентација во светот (сем Америка) а ти дома седнат на фотеља најде гомна да јадиш. Не играт тие за пари туку за такви ко тебе и мене можат да се радват и тро да се надеват на успех,па можиш ти да покажиш малку почит и да се воздржиш од серење по форумикаква бронза, ова беше едина шанса за медаља, со кој и да играме во недела ќе не згаат, толку им е душата на кошаркариве не можат да играат со 5 играчи.
Сите одиграа феноменално, големо браво и за Пеџа, а огромно БРАВО и ФАЛА за сите репрезентативци и членови на стручниот штаб!Него денес Владо одигра феноменален натпревар, најдобар негов до сега на првенството. Се знаеше дека требаа кошеви на овој натпревар и тој искусно ја зема топката во своите раце. Еден на еден, влезови, шут, одличен беше... На крај цркна, но ни еден играч не играше како него на ова првенство, па и од челик да беше ќе се скршеше.
потписОди ти играј па бидете 6 ебате глуп ебате. Тие се тие шо се борат за здив после толку утакмици и пак успеват да ги намачат шпанците шо се три класи над било која репрезентација во светот (сем Америка) а ти дома седнат на фотеља најде гомна да јадиш. Не играт тие за пари туку за такви ко тебе и мене можат да се радват и тро да се надеват на успех,па можиш ти да покажиш малку почит и да се воздржиш од серење по форуми
1 Болд - абре какви 2-3 тројки типот не наполниИ вчера на другари им зборев,ако го задржат Наваро ке ги добиеме,за жал не беше така ете и он го реши натреварот,со тие негови 2-3 тројки.Што било било,идеме на бронза и сигурен сум дека ке ја земеме,ова е знам дека Македонската кожарка ке се издига во иднина,земете тука во рачун,Гечевски не играше,Ристе стефанов не играше се работи за одличен шутер замена за Соколов,тука е и Кире Николовски да бевме комплетни и Русија и со овие ке се јадевме.
Само може да ми каже некој каде и кога се игра следното светско во кошарка?
Ти ќе си потпишал? Море, да рекол некој дека ќе сме играле полуфинале ќе му потпишале докторите одмор во душевна болница во с. Бардовци....Капа долу и за овој успех, недела мислам дека дури и помотивирани ќе сме било со кој да играме, ништо не е загубено, некој да ми речеше полуфинале ќе играме пред првенството ќе потпишев со двете раце така да, глава горе и одиме на бронза
Ме фаќа едно гадење кога те читам тебе, тоа е чудо некое.каква бронза, ова беше едина шанса за медаља, со кој и да играме во недела ќе не згаат, толку им е душата на кошаркариве не можат да играат со 5 играчи.
Наваро ги растури и Словенците завчера, едноставно алфа и омега е човекот во елиминациониот круг...Овој наваро со кладам дека никогаш повеќе нема да извади 35 поени на утакмица!!! да даде господ ниеден поен да не даде во финалето!!!...Што се однесува до нашите кошаркари одиграа максимално мотивирано и освавија срце на терен но дефицитот на високи играчи си го направи своето. Како и да е тие се нашите шампиони и секогаш ќе останат!!! Се враќаме со медал!!