Не си приметил дека повеќе си на оваа тема него на таа за Реал? Не се замарај толку со Барса лошо ќе ти влијае по здравје, кулирај малце:smir:Судија педер, што не се буните за голот на Чави кога Ето играше со рака? Или навикнати сте да гледате такви голови па не обрнувате многу внимание?
da se soglasuvsm so tebe treba da se bide malku porealen imase igra so raka. Real raduvajte se uste edna mesec maksimum bidete prvi posle doaga vremeto na BarsaЕ шо се буните сеа Ето ја запре со рака топката и не беше санкционирано.Тоа е факт.А се случувало и други пати тоа и пак не било санкционирано.Сакајте го клубот колку сакате ама тоа што е така така е.
da se soglasuvsm so tebe treba da se bide malku porealen imase igra so raka. Real raduvajte se uste edna mesec maksimum bidete prvi posle doaga vremeto na Barsa
ps se gledame na 6- ti
А објасни ми зашто не посрамотивте? Не е ни прв а ни последен пат Реал да победи во Барселона, како и Барса во Мадрид. Да зборевме за 0 - 3 пред 2 год е тоа е веќе посрамотување. Вие лани зборевте за иднина па дочекавте, сеа наш ни е редот.:smir:Да ти кажам право ние се радуваме имаме на што.Ве посрамотивме сред каталонија,лидери сме со предност шо сакаме појќе....туку вие...само за иднина зборувате ма слабо нешто
Да бе така е тоа со редови сеа ниве па вие...А објасни ми зашто не посрамотивте? Не е ни прв а ни последен пат Реал да победи во Барселона, како и Барса во Мадрид. Да зборевме за 0 - 3 пред 2 год е тоа е веќе посрамотување. Вие лани зборевте за иднина па дочекавте, сеа наш ни е редот.:smir:
Земи од прв пост до последен изброи колку иам и ќе видиш, и баш напротив коа се занимавам со Барса супер ми е здравјето.Не си приметил дека повеќе си на оваа тема него на таа за Реал? Не се замарај толку со Барса лошо ќе ти влијае по здравје, кулирај малце:smir: