Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 јули 2007
Мислења
2.165
Поени од реакции
134
Абе аман она Хилдебрант , како бранеше , а она судијана педер можеше барем еден фаул да даде ...
Али ке ги ебеме таму :)
Сега да се фокусираме на дуелот со Атлетико , тежок противник по традиција , али мислам дека ке тепаме

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Судија педер, што не се буните за голот на Чави кога Ето играше со рака? Или навикнати сте да гледате такви голови па не обрнувате многу внимание?

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Ти не плачеш коа судија не ти суди како шо ти е ќеиф?

Епа што мрчиш тогаш за нас. Сите си го сакаме клубот.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Е шо се буните сеа Ето ја запре со рака топката и не беше санкционирано.Тоа е факт.А се случувало и други пати тоа и пак не било санкционирано.Сакајте го клубот колку сакате ама тоа што е така така е.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Па на Барса особено често и се случува ова у последно време, а на вас судиите пак не ви чинат. Што сакате повеќе? Голови да даваат за вас?

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Незнам дали намерно, али Ето ја подбутна топката напред со рака. Факт е.
Од што беше многу густо, судијата не забележа. Отпосле му текна али тоа е.

Цело време судијата против нас судеше, имаше едно 2пенала што тебаше да ги досуди али не. А да не збориме за прекршоци, ни еден во наша корист за разлика од Валенсија.
Валенсија треба да е среќна што не прими уште 3 гола.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Судија педер, што не се буните за голот на Чави кога Ето играше со рака? Или навикнати сте да гледате такви голови па не обрнувате многу внимание?
Не си приметил дека повеќе си на оваа тема него на таа за Реал?:toe: Не се замарај толку со Барса лошо ќе ти влијае по здравје, кулирај малце:smir:

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
Е шо се буните сеа Ето ја запре со рака топката и не беше санкционирано.Тоа е факт.А се случувало и други пати тоа и пак не било санкционирано.Сакајте го клубот колку сакате ама тоа што е така така е.
da se soglasuvsm so tebe treba da se bide malku porealen imase igra so raka. Real raduvajte se uste edna mesec maksimum bidete prvi posle doaga vremeto na Barsa

ps se gledame na 6- ti :)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
da se soglasuvsm so tebe treba da se bide malku porealen imase igra so raka. Real raduvajte se uste edna mesec maksimum bidete prvi posle doaga vremeto na Barsa

ps se gledame na 6- ti :)

Да ти кажам право ние се радуваме имаме на што.Ве посрамотивме сред каталонија,лидери сме со предност шо сакаме појќе....туку вие...само за иднина зборувате ма слабо нешто

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Да ти кажам право ние се радуваме имаме на што.Ве посрамотивме сред каталонија,лидери сме со предност шо сакаме појќе....туку вие...само за иднина зборувате ма слабо нешто
А објасни ми зашто не посрамотивте? Не е ни прв а ни последен пат Реал да победи во Барселона, како и Барса во Мадрид. Да зборевме за 0 - 3 пред 2 год е тоа е веќе посрамотување. Вие лани зборевте за иднина па дочекавте, сеа наш ни е редот.:smir:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
А објасни ми зашто не посрамотивте? Не е ни прв а ни последен пат Реал да победи во Барселона, како и Барса во Мадрид. Да зборевме за 0 - 3 пред 2 год е тоа е веќе посрамотување. Вие лани зборевте за иднина па дочекавте, сеа наш ни е редот.:smir:
Да бе така е тоа со редови сеа ниве па вие...

Зашто е посрамотување барса да изгуби од Реал сред Каталонија е исто толку страм колку што Реал кога(никога:))ке изгуби дома од Барса...

Навивачите го знаат тоа...

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
sramno e da izgubis od Levante ili nekoja takva ekipa nema sram vo porazot od nekoj silen kolku tebe ili podobar

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Не си приметил дека повеќе си на оваа тема него на таа за Реал?:toe: Не се замарај толку со Барса лошо ќе ти влијае по здравје, кулирај малце:smir:
Земи од прв пост до последен изброи колку иам и ќе видиш, и баш напротив коа се занимавам со Барса супер ми е здравјето.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom