Шпанија - Македонија |1/2 финале|, 16.09.2011, 16:30 часот

Да играше Гечевски друга приказна ќе беше, вака не убија под обрач...како не се најде некој да му ја измести фацата на Наваро. Толку голема надеж после прво полувреме а потоа... Што е тука е, презадоволен сум. Во недела одиме на бронзата.

Се предадоа во последните минути,не можам да разберам зошто.

Гомна шпански во уста да ви се мочам на сите.Копилиња едни,среќа в гз имавте.Мамето в пичка да ви го ебам.

НАУЧИТЕ КАКО СЕ ИГРА СО СРЦЕ ОД НАШИВЕ КОШАРКАРИ!
Луѓе вие сте херои,да ја земете бронзата за инает.Браво Македонијо што ја покори цела Европа.

БРАВО ХЕРОИ СЕКОЈА ЧЕСТ !!! НЕМА ЗБОРОВИ ЗА ОВИЕ ИГРАЧИ ВО НЕДЕЛА ОДИМЕ УШТЕ ПОЈАКО ЗА МЕДАЛ !!!!

То е, сепак европски прваци се, одлично им се спротиставивме. Не очајувајте Македонци ова е историски успех за нас, во топ 4 во Европа сме, ќе се бориме за бронза.

Нема место за критика и за нервоза. Шпанците мораа да шутираат феноменално за да не победат.
Јас воопшто не сум разочаран, напротив и уште погорд сум.
Ова ни беше најдобар натпревар што се однесува до нападот. Барем додека имамвме сила. Сепак, физиката не може толку да се победи.
Ех, да ги имавме Гечевски, Ристе Стефанов и Кире Николвски. Но, тука ќе се за предолимпискиот турнир.

Одиме на медала за првенство од соништа!

Аххх штета !!!!!!!!! Главата горе момци дефинитивно изигравте фантастично и го оставивте срцето на паркетот ... сепак не победи подобар противник !!!!!!! Идеме во недела за трето место !!!!!!!!!!

МАКЕДОНИЈААААААААААААААААААА ВЕЧНАААААААААААААААААААААА

Гледате на сител рекламата за бронзел медал? Изгледа пред време си се надевале

Или поточно, мора да имаат спремно и за евентуално победа, како и за пораз, не да ја прават најавата во живо нели.

фантастични бевме сепак шпанците се далеку најдобри во европа, наваро најдобар шутер во светот
бронза земаме сигурно против кој и да играме

Ѕверови се нашите... изгинаја на теренот. Секој чест!
А Наваро не е токму.
Просечно поени на турнирот - 16
Против нас - 100!
Не е во ред да има противникот таква ЛАМЈА мотивирано!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom