Шпанија - Македонија |1/2 финале|, 16.09.2011, 16:30 часот

Not cool, not cool... претеравте. o_O

Али па морав да го направам ова сеа, за да ве оправдам... :icon_lol:

10035610.jpg

што го реметите човеков, на твитер сосем коректно се изразува

АЈДЕ МОМЦИ СО СРЦЕ И СО ДУША УТРЕ, ИЗДРЖЕТЕ УШТЕ 2 УТАКМИЦИ, ПА ПОСЛЕ ЗАЕДНО ЌЕ СЛАВИМЕ!!! ШТО И ДА СЕ ДЕСИ ДО НЕДЕЛА, ОВА ШТО ГО НАПРАВИВТЕ ВИЕ ЗА ОВИЕ 3 НЕДЕЛИ ЗА ОВАА ЗЕМЈА НЕ ГО НАПРАВИЛ НИ ЕДЕН ПОЛИТИЧАР, НИ ЕДЕН УМЕТНИК, НИ ЕДЕН РЕЖИСЕР(итн.....) ВО ПОСЛЕДНИВЕ 20 ГОДИНИ... ниту може да сонува дека ќе го направи!!! СРЦЕ НА ТЕРЕН!!!

Ајде сега да ве видам сите под ред да ги избришете коментарите! :pos:
Утре ако дае 50 коша ќе видиш како ќе почнат да си ги бришат, со име и презиме ги има таму, погоди кој прв ќе биде на тапет ако, пупу недај боже, Гасол е екстремно мотивиран и гази на терен а по меч напише на твитер, macedonian trolls, r u mad ?!. :icon_lol:

──────▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌
───▄▄██▌█ ░░░░░░-На поминување сум,
▄▄▄▌▐██▌█ ░░░░░░-Само да те поздравам
███████▌█ ------ MACEDONIA --------
███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌
▀(@)▀▀▀▀▀▀▀(@)(@)▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀(@)▀ се брзам со камионo сум :D

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Гледате утре(денес) Шпанија изгуби поради Гасол и овој после утакмица изјавува Македонците ме преколнаа да играм слабо :pos:

Не се спие некако.
Пуста нервоза и нестрпливост што прави.
Верувам во момците!!! Ова што го направија е доста но имам голема верба дека не сме испуцани сеуште:love: Ве Сакам Мајстори,сите до еден!!!

Ја цела недела неможам да заспијам па за денес било проблем. Како да се спие сега, ова се денови кога се испишува историја, па мора некој и да пишува, зар не !? :icon_lol:

Ја цела недела неможам да заспијам па за денес било проблем. Како да се спие сега, ова се денови кога се пишува историја, па мора некој и да пишува, зар не !? :icon_lol:
Точно.Незнам што да правам цела вечер, само стискам рефреш, да видам што сте пишале..

Доказ дека не е местенка на мтв.... МЕ ИЗВЕЛКОАААААААААА!!!!! АЈДЕ ЌЕ ГРМИМЕ УТРЕ!!!!!!! МАКЕДОНИЈО ВО СРЦЕ ТЕ НОСИМЕ!!!! <3 <3 <3
Ајде аирлија. Да се изнавикаш таму :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom