Шпанија - Македонија |1/2 финале|, 16.09.2011, 16:30 часот

Член од
27 август 2008
Мислења
299
Поени од реакции
49
што го реметите човеков, на твитер сосем коректно се изразува

АЈДЕ МОМЦИ СО СРЦЕ И СО ДУША УТРЕ, ИЗДРЖЕТЕ УШТЕ 2 УТАКМИЦИ, ПА ПОСЛЕ ЗАЕДНО ЌЕ СЛАВИМЕ!!! ШТО И ДА СЕ ДЕСИ ДО НЕДЕЛА, ОВА ШТО ГО НАПРАВИВТЕ ВИЕ ЗА ОВИЕ 3 НЕДЕЛИ ЗА ОВАА ЗЕМЈА НЕ ГО НАПРАВИЛ НИ ЕДЕН ПОЛИТИЧАР, НИ ЕДЕН УМЕТНИК, НИ ЕДЕН РЕЖИСЕР(итн.....) ВО ПОСЛЕДНИВЕ 20 ГОДИНИ... ниту може да сонува дека ќе го направи!!! СРЦЕ НА ТЕРЕН!!!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.069
Поени од реакции
45.889
Ајде сега да ве видам сите под ред да ги избришете коментарите! :pos:
Утре ако дае 50 коша ќе видиш како ќе почнат да си ги бришат, со име и презиме ги има таму, погоди кој прв ќе биде на тапет ако, пупу недај боже, Гасол е екстремно мотивиран и гази на терен а по меч напише на твитер, macedonian trolls, r u mad ?!. :icon_lol:

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
──────▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌
───▄▄██▌█ ░░░░░░-На поминување сум,
▄▄▄▌▐██▌█ ░░░░░░-Само да те поздравам
███████▌█ ------ MACEDONIA --------
███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌
▀(@)▀▀▀▀▀▀▀(@)(@)▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀(@)▀ се брзам со камионo сум :D

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Гледате утре(денес) Шпанија изгуби поради Гасол и овој после утакмица изјавува Македонците ме преколнаа да играм слабо :pos:

A

Alexander Nevsky

Гостин
Не се спие некако.
Пуста нервоза и нестрпливост што прави.
Верувам во момците!!! Ова што го направија е доста но имам голема верба дека не сме испуцани сеуште:love: Ве Сакам Мајстори,сите до еден!!!

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908
Ја цела недела неможам да заспијам па за денес било проблем. Како да се спие сега, ова се денови кога се испишува историја, па мора некој и да пишува, зар не !? :icon_lol:

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Ја цела недела неможам да заспијам па за денес било проблем. Како да се спие сега, ова се денови кога се пишува историја, па мора некој и да пишува, зар не !? :icon_lol:
Точно.Незнам што да правам цела вечер, само стискам рефреш, да видам што сте пишале..

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Доказ дека не е местенка на мтв.... МЕ ИЗВЕЛКОАААААААААА!!!!! АЈДЕ ЌЕ ГРМИМЕ УТРЕ!!!!!!! МАКЕДОНИЈО ВО СРЦЕ ТЕ НОСИМЕ!!!! <3 <3 <3
Ајде аирлија. Да се изнавикаш таму :)

Kajgana Shop

На врв Bottom