-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
Некој стриминг од Sitel3 или некоја друга телевизија што го пренесува натпреварот Србија : Русија ?
http://myfreetv.ucoz.net/index/sitel_3_macedonia/0-794Некој стриминг од Sitel3 или некоја друга телевизија што го пренесува натпреварот Србија : Русија ?
Ќе те молам разгледај ја малце темата, а не на секој посебно стрим да му се дава.ЧЕ ВЕ МОЉА НЕКОЈ СТРИМ ЗА РУСИЈА_СРБИЈА ПЛИССС
На MaxTV Web ги блокираат Сител/Сител 3 кога има баскет, а погоре на линкот работи таму можеш да гледаш.башка мислам дека блокираат на интернет коа има баскет
Не бе имам ја телевизор, онака само да кажам кој не знаеНа MaxTV Web ги блокираат Сител/Сител 3 кога има баскет, а погоре на линкот работи таму можеш да гледаш.
Зошто би имало дилема да не игра, и него му одговара и нас , така да шансите се 100% освен ако не дај боже загине во сообраќајна несречаКолку се шансите БО да игра и на следното Еп во Словенија? За нас мислам.
Како мислиш кои се шансите ! БО не е играч што треба да игра за некоја репрезентација за да се прослави ! Тој кога беше повикан за репрезентацијата играше и сеуште игра во еден од најдобрите клубови во Европа - Монтепаски Сиена !Колку се шансите БО да игра и на следното Еп во Словенија? За нас мислам.
Едните ортодокс браќа ве заебаа, сега и другите!Those were the days, when you played decent basketball.