- Член од
- 8 јуни 2007
- Мислења
- 6.102
- Поени од реакции
- 12.199
И јас исто...Леле колку си интересен со постовиве просто не ми се верува !
Се надевам дека ќе бидам последниот што ти реплицира на оваа тема !
И јас исто...Леле колку си интересен со постовиве просто не ми се верува !
Се надевам дека ќе бидам последниот што ти реплицира на оваа тема !
Pa kaj ke dobijas koga slusalkata krenata e..Si se znaat vejke koj ke odat,samo javno ke gi prezentiraat!!Ili nekoj od forumov uspea da dobie slobodna linija i da me demantira!!Sto ne otvorat nekolku linii,ili moznost za prijavuvanje preku sms poraki ili email..Taka bi bilo po transaprentno vo sekoj slucaj!!Зафатено е, него да не ти зима пари само шо вртиш или обична линија?
Kartite do vladata se,t.e celiot aranzman!No stom ima samo edna otvorena linija,i 2h samo za prijavuvanje,se znae "kolku e saat"..Ali ke si vratam i jas,iako go znaam krajniot ishod..Sepak nisto ne gubam,osven nervi...Абе овие 100 карти од владата ли се? Или некој друг донира.
Него јас ќе си вртам до крај, и онака неам попаметна работа.
А зашо неможам од мобилен да вртам, одма штом стистам да барам се исклучува, ми мириса на некоја финта како овие игриве шо се да погодуваш зборој некој.Kartite do vladata se,t.e celiot aranzman!No stom ima samo edna otvorena linija,i 2h samo za prijavuvanje,se znae "kolku e saat"..Ali ke si vratam i jas,iako go znaam krajniot ishod..Sepak nisto ne gubam,osven nervi...![]()
Што ќе протестирате,ташната на грб и директ пред некој телевизор.Лелел овие не се нормални, за еден ден неможевме пак од 10 да бидеме, 2ра смена сум , а од 4 ипол е ова..Ќе им протестираме утре у школо
Јас нема да одамЛелел овие не се нормални, за еден ден неможевме пак од 10 да бидеме, 2ра смена сум , а од 4 ипол е ова..Ќе им протестираме утре у школо