Шпанија - Македонија |1/2 финале|, 16.09.2011, 16:30 часот

OdMitico

Rajko Mitic
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.381
Поени од реакции
328
Зафатено е, него да не ти зима пари само шо вртиш или обична линија?
Pa kaj ke dobijas koga slusalkata krenata e..Si se znaat vejke koj ke odat,samo javno ke gi prezentiraat!!Ili nekoj od forumov uspea da dobie slobodna linija i da me demantira!!Sto ne otvorat nekolku linii,ili moznost za prijavuvanje preku sms poraki ili email..Taka bi bilo po transaprentno vo sekoj slucaj!!

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Ако усппее некој да се јави нека каже

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
Можеби звучам преоптимистички али чуствувам дека ќе играме финале.Шпанциве се далеку од недопирливи.
Јас мислам дека царов ќе ги реши во полуфиналето:

M

Mario Gómez

Гостин
Абе овие 100 карти од владата ли се? Или некој друг донира. :D

Него јас ќе си вртам до крај, и онака неам попаметна работа.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.422
Поени од реакции
8.546

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
Не треба ја потцениме Шпанија имаат они шутери за 3 многу имаат и брзи акции одбраната не им смета многу Брзи се и има 90 посто реализација ,

Јас им честитам на кошаркарите наши и се надевам барем за 3 место да влеземе во Историјата .Последните два меча да ги одиграат добро и да ја памтиме оваа најдобра наша репрезентација ,нема да има вакви едно 10 години.

Докузовски ќе влезе како најдобар тренер на Балканот.

Знам како почнаа нашите уште 1999 година кога беa млади Гечевски,Чековкси ,Илиевски и Антиќ.со работа се се може.

Поздрав,

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Они на нас ќе ни чачкаат у корен и историја...Ѕвездата од Вергина не се дава така лесно ако треба и ќе се загине... Се пресмејав со нашиве, се надевам уште пожестоки ќе бидат со Шпанците...

OdMitico

Rajko Mitic
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.381
Поени од реакции
328
Абе овие 100 карти од владата ли се? Или некој друг донира. :D

Него јас ќе си вртам до крај, и онака неам попаметна работа.
Kartite do vladata se,t.e celiot aranzman!No stom ima samo edna otvorena linija,i 2h samo za prijavuvanje,se znae "kolku e saat"..Ali ke si vratam i jas,iako go znaam krajniot ishod..Sepak nisto ne gubam,osven nervi...:)

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
Лелел овие не се нормални, за еден ден неможевме пак од 10 да бидеме, 2ра смена сум , а од 4 ипол е ова..:mad: Ќе им протестираме утре у школо

M

Mario Gómez

Гостин
Kartite do vladata se,t.e celiot aranzman!No stom ima samo edna otvorena linija,i 2h samo za prijavuvanje,se znae "kolku e saat"..Ali ke si vratam i jas,iako go znaam krajniot ishod..Sepak nisto ne gubam,osven nervi...:)
А зашо неможам од мобилен да вртам, одма штом стистам да барам се исклучува, ми мириса на некоја финта како овие игриве шо се да погодуваш зборој некој.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Лелел овие не се нормални, за еден ден неможевме пак од 10 да бидеме, 2ра смена сум , а од 4 ипол е ова..:mad: Ќе им протестираме утре у школо
Што ќе протестирате,ташната на грб и директ пред некој телевизор.

Kajgana Shop

На врв Bottom