ПОЛИТИКО - Наша ТВ

• Креатор на темата Креатор на темата |Volkswagen|
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Зошто немало љубов меѓу тип на скеле и девојка која поминувала под скелето.:pos::pos:

Конечно се најде некој да го изремети Боки 13 свињата на начин на кој што заслужува.

И во право е човекот дека свинчево е срам за геј популацијата. Не сум геј, ама немам ништо против нив, бидејки секој си има право на избор. Освен луѓето што не се по природа гејови но тоа е друга приказна ајде.

Човекот е во право, и треба да се најдат повеке луѓе како водителов да ја реметат свињава така поарно.

По се изгледа ке почнам и да го гледам. Само се надевам дека не е 100% политика бидејки политика не сакам многу.

Типов го надмина Бурекот. На времето мислев дека Латас никој не може да го надмине, но потоа се појавија Јанко Бурекот, Миленко, Боки 13 итн. И сега овој (заборавив како се викаше), па ништо веќе не може да не изненади, да го чекаме наредниот кој што можеби буквално ќе се соблече во емисија и ќе се и*ере и со тоа ќе го надмине и овој. Во име на поголема гледаност, се разбира.

Му вика да се скрие и да не се појавува на телевизија,а самиот тој го вика во Политико.
И кој е поголем дебил сега?Јас мислам дека е овој.
Освен што збори брзо и го вреѓа соговорникот на секој можен начин,врска си нема.Пропаднат новинар.Па со Борјан и Латас сакаше да се носи,ќе си се утепам.
.

Овај д'ткач и пол. Една реченица без да се забазусат немат завршено.

Pozdrav decki. Kako ste mi? :D Gledam bash i ne vi se dopagja Politiko i nacinot na koj ja vodam emisijata. Shteta a bash sakav da vi se dopadne. Ama sepak kje mora da se pomiram so faktot deka ne moze site da se zadovolni od toa sho go pravam. Ostanuva so vreme da go smenite mislenjeto ili pak ne :D Se nadevam deka ne ste negativni kon se samo za da se cuvstvuvate podobro, nekoj vida na potreba se da kritikuvate bez osnova za da preku toa se podignete vo svoi oci kak omnogu umni decinja...
--- надополнето: Sep 15, 2011 9:25 AM ---
Inaku sepak mislam deka trebashe da reagira nekoj od vas na porakite na nekoi komentatori tuka deka treba da bidam ubien mislam deka tuka ja preteravte ...

Pozdrav decki. Kako ste mi? :D Gledam bash i ne vi se dopagja Politiko i nacinot na koj ja vodam emisijata. Shteta a bash sakav da vi se dopadne. Ama sepak kje mora da se pomiram so faktot deka ne moze site da se zadovolni od toa sho go pravam. Ostanuva so vreme da go smenite mislenjeto ili pak ne :D Se nadevam deka ne ste negativni kon se samo za da se cuvstvuvate podobro, nekoj vida na potreba se da kritikuvate bez osnova za da preku toa se podignete vo svoi oci kak omnogu umni decinja...
Inaku sepak mislam deka trebashe da reagira nekoj od vas na porakite na nekoi komentatori tuka deka treba da bidam ubien mislam deka tuka ja preteravte ...

Која е поентата со вреѓање на гостите и прашањата? Дали тоа треба да ни докаже дека Латас, Боки, било кој се вакви такви и онакви? Општо е познато дека новинарите (се платени да) лажат, дека фаците на тв играат контроверзност за популарност, па каде е вистината тука? Според мене емисијата не е ништо повеќе од талк шоу на пинк тв.

Ти брат не си авторот на емисијата. Ако си, дај ни некаков доказ, фотографија со весник од денешен датум, нешто, смисли...

Инаку, знаеш дека за лажно претставување се лежи робија, нели?

Koj ne e avtor na emisijata ne kapiram, eve dajte nekoe prashanje sho samo jas kako avtor na emisjiata go znam. Na primer kade pievme kafe so Boki pred emisijata so nego? Vo kafeto na teniskoto igralishte pozadi gimnazijata Georgi Dimitrov. Drugo prashanje, koe samo jas bi go znael...kako avtor...koja e adresata na avtorot na emisijata? Vera Jozik 10 Kratovo..shto drugo...kade ucel sredno covekot? DSU Mitoko Pengukjliski Kratovo..Kako se vika asistentot na Noam Chomsky preku koj ide dogovaranjeto na intervjuto? Ben Stohl...Na koja adresa ziveeshe Sashe vo Boston? Granfield Ave 10 Roslindale Boston...
--- надополнето: Sep 15, 2011 10:45 AM ---
Za emisijata deka bila talk show na Pink..auch ova e navreda teshka da si ibish vekot..kade be na Pink postavuvaat tolku inteligentni prashanja, dlabinski? Zarem ne vi se dopadna emisijata so Stevo Pendarovski? Se otepaa lugjeto barajki ja bidejki uspeav samo prvite dva dela da gi staam na youtube nemav vreme za drugite..So Zmejkovski koj mi kaza deka 3 godini partijata VMRO DPMNE bila so sedishte vo negovata dnevna soba vo Gorno Lisice? So Pande Kolemishevski koj mi prizna vo emisija deka 10 godini kako direktor na drzavnoto pretprijatie NIP Nova Makedonija rabotel protiv VMRO DPMNE :D ? So liderot na studentite koj mi rece deka posle 20h ne smeelo da se jade :D? So Latas koj im kaza deka trebalo i kasarnite da im gi dademe na srbite a ne samo seto oruzje kako shto napravivme :D ?! So Borjan koj na prashanjeto dali treba BC da si dade ostavka mi odgovori: Vo koja smisla :D ? So Ivan Stoiljkovic komu mu rekov shteta shto misicata janackovic nema zavrsheno veterina namesto stomatoloshki e togash vesta deka bila primena vo ministerstvo za kultura bi bilo totalno ludilo :D? So Blaze Ristovski koj ni kaza kako bile prakticno cimeri vo zatvorot na Kale so Cento i ni opisha scena kako se cuvtsvuval eden patriot pred da bide ubien utredenta? Britanskiot ambasador komu mu rekov dali bi Velika Britanija pregovarala so Francija ako dobijat pismo od Pariz deka od utre ne smeat da se vikaat taka poradi oblasta Litle Bretanja vo Zapadna Francija? Urednikot na Dnevnik Zoro koj go prashav dali bi zastanaI na stranata na Nixon vo aferata Watergate kako shto zastana na stranata na Gruevski vo aferata ispisoci koja ja otkri A1? I na krajot emisjata so Boki kade mu rekov deka pravi ogromna shteta na LGBT zaednicata so toa shto od profit interesi gi prestavuva kako ulavi skandalozni sharlatani bez vkus za stil i bez pamet so shto kreira stereotip vo mk koj ne korespondira so realnosta za LGBT zaednicata. Iskreno decki nikako ne ja razbiram vashata kritika i se si mislam deka izvira od dve pricini:

1. Potrebata da se iskritikuva se ziuvo i divo za da se podignete sebesi kako individui
2. nemanjeto na hrabrost da se prifati neshto novo, ednostavno ste intelektualno inertni kje ja prifatite Politiko podocna na pocetokot ste skepticni od oportuni pricini, igrate safe, ne rizikuvate, poelsno e da se povikuvate na avtoriteti kako Eftov i drugite i se drzite za niv kako slepci za stap, tradicionalisti ste na eden nacin ne sakate promeni evolucija...

Pozdrav

Ако популарноста ти е цел, зошто не стана пеач? Барем тоа е лесно сега... Иначе критиката беше затоа што преку се ми е од истите емисии кај нас, бидете креативни, направете нешто различно веќе еднаш...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom