Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

репризи ќе има со Боки баш да видам тоа?
Gledam bash i ne vi se dopagja Politiko i nacinot na koj ja vodam emisijata. Shteta a bash sakav da vi se dopadne. Ama sepak kje mora da se pomiram so faktot deka ne moze site da se zadovolni od toa sho go pravam. Ostanuva so vreme da go smenite mislenjeto ili pak ne
Se nadevam deka ne ste negativni kon se samo za da se cuvstvuvate podobro, nekoj vida na potreba se da kritikuvate bez osnova za da preku toa se podignete vo svoi oci kak omnogu umni decinja...Pozdrav decki. Kako ste mi?Gledam bash i ne vi se dopagja Politiko i nacinot na koj ja vodam emisijata. Shteta a bash sakav da vi se dopadne. Ama sepak kje mora da se pomiram so faktot deka ne moze site da se zadovolni od toa sho go pravam. Ostanuva so vreme da go smenite mislenjeto ili pak ne
Se nadevam deka ne ste negativni kon se samo za da se cuvstvuvate podobro, nekoj vida na potreba se da kritikuvate bez osnova za da preku toa se podignete vo svoi oci kak omnogu umni decinja...
--- надополнето: Sep 15, 2011 9:25 AM ---
Inaku sepak mislam deka trebashe da reagira nekoj od vas na porakite na nekoi komentatori tuka deka treba da bidam ubien mislam deka tuka ja preteravte ...
Ти брат не си авторот на емисијата. Ако си, дај ни некаков доказ, фотографија со весник од денешен датум, нешто, смисли...Pozdrav decki. Kako ste mi?Gledam bash i ne vi se dopagja Politiko i nacinot na koj ja vodam emisijata. Shteta a bash sakav da vi se dopadne. Ama sepak kje mora da se pomiram so faktot deka ne moze site da se zadovolni od toa sho go pravam. Ostanuva so vreme da go smenite mislenjeto ili pak ne
Se nadevam deka ne ste negativni kon se samo za da se cuvstvuvate podobro, nekoj vida na potreba se da kritikuvate bez osnova za da preku toa se podignete vo svoi oci kak omnogu umni decinja...
--- надополнето: Sep 15, 2011 9:25 AM ---
Inaku sepak mislam deka trebashe da reagira nekoj od vas na porakite na nekoi komentatori tuka deka treba da bidam ubien mislam deka tuka ja preteravte ...
? So liderot na studentite koj mi rece deka posle 20h ne smeelo da se jade
? So Latas koj im kaza deka trebalo i kasarnite da im gi dademe na srbite a ne samo seto oruzje kako shto napravivme
?! So Borjan koj na prashanjeto dali treba BC da si dade ostavka mi odgovori: Vo koja smisla
? So Ivan Stoiljkovic komu mu rekov shteta shto misicata janackovic nema zavrsheno veterina namesto stomatoloshki e togash vesta deka bila primena vo ministerstvo za kultura bi bilo totalno ludilo
? So Blaze Ristovski koj ni kaza kako bile prakticno cimeri vo zatvorot na Kale so Cento i ni opisha scena kako se cuvtsvuval eden patriot pred da bide ubien utredenta? Britanskiot ambasador komu mu rekov dali bi Velika Britanija pregovarala so Francija ako dobijat pismo od Pariz deka od utre ne smeat da se vikaat taka poradi oblasta Litle Bretanja vo Zapadna Francija? Urednikot na Dnevnik Zoro koj go prashav dali bi zastanaI na stranata na Nixon vo aferata Watergate kako shto zastana na stranata na Gruevski vo aferata ispisoci koja ja otkri A1? I na krajot emisjata so Boki kade mu rekov deka pravi ogromna shteta na LGBT zaednicata so toa shto od profit interesi gi prestavuva kako ulavi skandalozni sharlatani bez vkus za stil i bez pamet so shto kreira stereotip vo mk koj ne korespondira so realnosta za LGBT zaednicata. Iskreno decki nikako ne ja razbiram vashata kritika i se si mislam deka izvira od dve pricini: