Македонија - Литванија |1/4 финале|, 67:65, ОДИМЕ ВО ПОЛУФИНАЛЕ!!!

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Премиерот потхитно да иде во петок да навива од трибините(како премиерката на Литванија денес)....и да го прогласат петок за неработен....за сите Македонци сложно-рамо до рамо да навиваат на плоштадите пред видео бимови.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.338
Поени од реакции
47.017
Некој да каже дали торентите на замунда се ОК или фејк?
Се што е на замунда е ок. Ја од таму симињам стриктно и филмови и серии и музика и игри чат пат веќе 3-4 години, нема утка, а и со максимална брзина ти се симињаат така да терај.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.686
Поени од реакции
59.839
Да каже некој точно и 100% сигурно од колку саат ќе биде утакмицата,по наше време ? :)
20.00

Инаку, почитувам новинари кои знаат да се извинат за грешките. Постирав слика од ова за кое се извинува човеков пред некој ден:

http://www.mondo.rs/s217748/Sport/Kosarka/Dokuzovski-_Igraci_su_junaci.html

Izvinjavam se selektoru Rusije, Dejvidu Blatu - a i čitaocima MONDA - što sam sa malom dozom ironije preneo njegove reči posle pobede nad Makedonijom, ostvarene srećnim trojkom Sergeja Monije.

Uvodna rečenica tog teksta u ponedeljak uveče glasila je "Teško Litvancima! Mi ćemo se sa Rusima nekako snaći".

I mnoge moje kolege ovde su žalile što se u četvrtfinalu ne sastajemo sa Makedonijom, ali sada je potpuno jasno da Blat zna košarku bolje od svih nas zajedno, pa na ko zna koji stepen...

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479

за 3 не требало полно али ај... :pos:
Од кај ја извади играва брат,сеа ептен ми се игра.Иначе оваа игра и беше најомразена на сестра ми.

Шчо напраифме-Крсте Петков Мисирков.

ЛЕЛЕ ШТО НАПРАВИВМЕ!-Владо Илиевски.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ве молам луѓе, најдете го Литванецот што постираше на ФБ како ќе не смачкале со +20 разлика, како Русите ќе не сјебеле +20 разлика и како тој Србинот јадеше говна дека нас не посакувале оти сигурно ќе не тепале.

Најдете ги гомнарите и качете им се на глава!
Веројатно мислиш на прогнозеров:

Realno, šanse za prolazak po meni:

ŠPA - SLO -98:2
LIT - MAK - 90:10
FRA- GRČ - 70:30
RUS - SRB - 50:50

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Леле што направивме лелелеле лелелееееее.
Лелел неможам да заспам цел се тресам уште...

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.686
Поени од реакции
59.839
Фејк торент до сега не сум сретнал на Замунда ако е фејк има модератори одма ќе го тргнат.
Знам тоа, прашав заради тоа што многу брзо по утакмица излезе, дали е проверен или не. Фала во секој случај, го симнувам.

B

Borg_Drone

Гостин
Веројатно мислиш на прогнозеров:

Realno, šanse za prolazak po meni:

ŠPA - SLO -98:2
LIT - MAK - 90:10
FRA- GRČ - 70:30
RUS - SRB - 50:50
Не се замарајте, фино и лепо смо му го спопикали..........Јботе, па не знам српски да говорам ама мислам дека така одеше некако.
Инаку секоја чест до оние Срби што не бодрат, ги читав коментарите навистина се феноменални дечките се надевам дека ќе победат против Русија и дека нас ќе не одмаздат!!

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Ајде кој памти што се кажа Игорче. Мене ми текнува на следново:

- Хах, сигурно Ла Моника му се жали на Антич дека сме коментирале.

- И што сега? Офсајд? Неее Полуфиналееее! :pos:

Човеков треба задолжително да ги коментира нашиве натпревари, ни држи невидена среќа. Инаку каква глупост е коментатор да биде опоменат од судија да не критикува? Прв пат слушам ваква глупост.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Не се замарајте, фино и лепо смо му го спопикали..........Јботе, па не знам српски да говорам ама мислам дека така одеше некако.
Инаку секоја чест до оние Срби што не бодрат, ги читав коментарите навистина се феноменални дечките се надевам дека ќе победат против Русија и дека нас ќе не одмаздат!!
Одвај ги чекам Србите, уште они ни останаа на списокот.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Антич под итно да си избричи глава и брадата да ја среди иначе вака не му идеше :D
Многу им благодарам на дечките кој го оставија срцето на паркетот за Македонија за нас Македонците! ова долго ке се памети! немозам да ја контролирам радоста плачам како мало дете,гласот ми засипна саат време сме пееле скокавме низ населба урлавме по улица со знамиња коли поминуваат со знамиња свират пеат ! ДА ЖИВЕЕ МАКЕДОНИЈА

Kajgana Shop

На врв Bottom