Македонија - Литванија |1/4 финале|, 67:65, ОДИМЕ ВО ПОЛУФИНАЛЕ!!!

M

Mario Gómez

Гостин
Самарџиски нека ни иде у Вилнус да игра сеа, ако се грижи за него и семејството.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.544
Поени од реакции
770
Ај ти ме научи ти живиш у Београду 20 година..

Не обраќај внимание на националисти и навијачки деца....тоа го секаде има...
Дојди и види сам...
Не си ме сфатил, нема врска. Истото сакав да го кажам, сум бил во Београд и сум се уверил. Ироничен бев.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834
Самарџиски нека ни иде у Вилнус да игра сеа, ако се грижи за него и семејството.
Нема везе, фин народ ова литванциве, мењале маички и шалови надвор и честитале... ние да имаме сала од 15 000 и 150 копуци да ни мрчат, и тоа во долниот дел од салата, ќе ги утепаме :pos:

B

Borg_Drone

Гостин
Е ако сакаме да победиме против Шпанците ќе мора да си ја подобриме играта во делот со шутевите од три!!Тука сме очајни, да бидеме реални......Друго, денеска одбраната не функционираше онака како што функционираше пред неколку мечови, не беше лошо, супер беше ама можеме и подобро.Не смееме да дозволиме на Шпанците да ни се уфрлаат под кош.....

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
ЗДРАВО МАКЕДОНИЈООООООООООООООООООООО!!!
ЧЕСТИТО ПОБЕДА МАКЕДОНЦИ,КАДЕ И ДА СТЕ !!!!!!
:vozbud:

ИДЕМЕ НА ЗЛАТЕН МЕДАЛ:vozbud:
Ние идеме на злато ти идеш у фоната, само да дојде Леандра. :pos:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834
Е ако сакаме да победиме против Шпанците ќе мора да си ја подобриме играта во делот со шутевите од три!!Тука сме очајни, да бидеме реални......Друго, денеска одбраната не функционираше онака како што функционираше пред неколку мечови, не беше лошо, супер беше ама можеме и подобро.Не смееме да дозволиме на Шпанците да ни се уфрлаат под кош.....
А бе ајде опушти се, кого го боли Таско за тоа сега... утре ќе анализираш :)

Kajgana Shop

На врв Bottom