M
Mario Gómez
Гостин
Самарџиски нека ни иде у Вилнус да игра сеа, ако се грижи за него и семејството.
Пливаше?ЗДРАВО МАКЕДОНИЈООООООООООООООООООООО!!!
ЧЕСТИТО ПОБЕДА МАКЕДОНЦИ,КАДЕ И ДА СТЕ !!!!!!
ИДЕМЕ НА ЗЛАТЕН МЕДАЛ![]()
Не си ме сфатил, нема врска. Истото сакав да го кажам, сум бил во Београд и сум се уверил. Ироничен бев.Ај ти ме научи ти живиш у Београду 20 година..
Не обраќај внимание на националисти и навијачки деца....тоа го секаде има...
Дојди и види сам...
Од кај ја направи ( ископа ) сликава жити се ЗАКОН!!!![]()
за 3 не требало полно али ај...![]()
Нема везе, фин народ ова литванциве, мењале маички и шалови надвор и честитале... ние да имаме сала од 15 000 и 150 копуци да ни мрчат, и тоа во долниот дел од салата, ќе ги утепамеСамарџиски нека ни иде у Вилнус да игра сеа, ако се грижи за него и семејството.
Немој така ме кине песнава.
Во петок, 16.30 часот ќе играме со Шпанија.Неее од 17, изгледа у петок нема да бидат скратени часовите, а втора смена сум, боље од 20![]()
НЕ ама Леандра многу ја сакам,изјавувам јавноПливаше?![]()
Ондак да молам бога да бидат пак скратени часовитеВо петок, 16.30 часот ќе играме со Шпанија.
Ние идеме на злато ти идеш у фоната, само да дојде Леандра.ЗДРАВО МАКЕДОНИЈООООООООООООООООООООО!!!
ЧЕСТИТО ПОБЕДА МАКЕДОНЦИ,КАДЕ И ДА СТЕ !!!!!!
ИДЕМЕ НА ЗЛАТЕН МЕДАЛ![]()
А бе ајде опушти се, кого го боли Таско за тоа сега... утре ќе анализирашЕ ако сакаме да победиме против Шпанците ќе мора да си ја подобриме играта во делот со шутевите од три!!Тука сме очајни, да бидеме реални......Друго, денеска одбраната не функционираше онака како што функционираше пред неколку мечови, не беше лошо, супер беше ама можеме и подобро.Не смееме да дозволиме на Шпанците да ни се уфрлаат под кош.....