Buji Buton
Manijak :P
- Член од
- 4 мај 2010
- Мислења
- 929
- Поени од реакции
- 228
daj be nekoj sto znae neka ja postira ubavo pesnava pls
tipot celo vreme ja falese negovata reprezentacija i plukase po nasata...Uste pred pocetokot na prvenstvotoДечки те молам не навлекувајте Бугари на темата...
Ovoa mi se sega svigaЧекаjсега зашто со напад. Признавам дека Македониjа е одлична резпрезентациjа и заслужува се што постигнува. Со много труд и тренинзи и кога даваш срце на терен се добиват големи резулатати.
реков ТЕАМ ЛИДЕРС значи види втора табела и ај види кој се подобри во ребоундс во поени .. се мисли на поединците.. а прва табела општо Македонија Шпанија тоа да кај кај се подобри али ке ги победиме и нивНе шишаат.
Го фанаа за глава редарите и асално го рокна нашиов, а и не беше прв пат повеќе пати се шлапаадобро само ја приметувам,додека славеа нашиве некоја се тепаше со редарите у публика![]()
Неее од 17, изгледа у петок нема да бидат скратени часовите, а втора смена сум, боље од 20Кога ќе ја победиме Шпанија?
На википедија вика од 20:00, на страната од 17:00.
Сакам од 20:00, подобар ќе е филингот.
Абе друже едноставно не се на наше ниво , тоа сакам да кажам.tipot celo vreme ja falese negovata reprezentacija i plukase po nasata...Uste pred pocetokot na prvenstvoto