Македонија - Литванија |1/4 финале|, 67:65, ОДИМЕ ВО ПОЛУФИНАЛЕ!!!

дечки искрено мислам дека ако сега дојде смртта и реши да ме земе со насмевка ќе си заминам млад, ова е нешто што во животот сум го очекувал и сум се надевал на ваков подвиг, вака се радував за кометал, вака се радував и за македонија на светското ракометарите, и мислам дека ако судбината реши да ме лиши од се, само да не ме лиши од ваквото чувство
БРАВО МАКЕДОНИЈА; ДО СМРТ !!!!!!

Lester-Bo-McCalebb-Macedonia-Team-Wallpaper-BasketWallpapers.com-.jpg

Што ќе кажете да организираме едно Европско првенство во кошарка.

Ајт честито победата, да се надеваме на ново изненадување на 16ти. Претплатени за тесни резултати.
Селекторот на Русија дефинитивно го има погодено директно во целта со изјавата за македонските репрезентативци:
И да изгубат 50 поени разлика наредните натпревари (што нормално се покажа неточно, и да се надеваме дека и наредниот нема да биде така), тие се херои!

Срби навивале за Македонија....the end is near.
Читав и по српските и хрватските портали, се изгубија оние ликови кои јадеа бурек дека нашата група била слаба и сите ќе губеле по 20 разлика... ама затоа се пишува многу повеќе отколку на предходните и 95% од луѓето се воодушевени.

дечки искрено мислам дека ако сега дојде смртта и реши да ме земе со насмевка ќе си заминам млад, ова е нешто што во животот сум го очекувал и сум се надевал на ваков подвиг, вака се радував за кометал, вака се радував и за македонија на светското ракометарите, и мислам дека ако судбината реши да ме лиши од се, само да не ме лиши од ваквото чувство
БРАВО МАКЕДОНИЈА; ДО СМРТ !!!!!!

:cuc::cuc::cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom