Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.060
Инцидентот бил поради нерасчистени сметки помеѓу Комити и ФА на турнирот во Лисиче, повеќе информации не ви давам од јасни причини. :)

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
2.667
Инцидентот бил поради нерасчистени сметки помеѓу Комити и ФА на турнирот во Лисиче, повеќе информации не ви давам од јасни причини. :)
Ново Лисиче :D
Иначе ко што може да се види се навија јако али џабе не се слуша од тоа свирките нивни...

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.042
Поени од реакции
2.130
mnogu Filmovi praete
Nikogas toa ne se slucilo i nema da se sluci !!
Bravo uste ednas za CPB KOMITI I FA MNOGU STE JAKI NEMA STO :vozbud::pos::drk::tapp:
ти рекоа цпб не отидоа ..само така тресате зелени ти и твојата компанија,.,.преку тоа ми е веке од вас..а ...за мегу најдобри 4 екипи у европа вие можете да сонувате..сигурно ви е мака што не сте МАКЕДОНЦИ у овие прекрасни моменти за нас..

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
ти рекоа цпб не отидоа ..само така тресате зелени ти и твојата компанија,.,.преку тоа ми е веке од вас..а ...за мегу најдобри 4 екипи у европа вие можете да сонувате..сигурно ви е мака што не сте МАКЕДОНЦИ у овие прекрасни моменти за нас..
ok sve u red kako i da e ne bese momentot da se tepate megju sebe !
ke imavte moznosti niz grad da se tepate no kako i da e mi interesira kakvi odnosi imat Komiti so CPB ? ili Komiti so FA ?

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
М

Мартин`

Гостин
Македонските навивачи се испотепале во авион на пат кон Каунас

http://www.netpress.com.mk/mk/vest.asp?id=91796&kategorija=4

Сепак имало инциденти, и тоа во авионот повеќе пати 2-3 пати минимум не само еднаш.. кога стигнале таму се полно со обезбедување на аеродром ги чекале .. Инаку дека имало тепачки потврдено е и од навивач што бил во авионот ;)

Член од
12 јуни 2011
Мислења
551
Поени од реакции
297
Идиоти бе, па гледам на излези момче и ред други извадоа шал од комити, па и блузи од ФА. ИДИОТИ ! партиски марионетки ! Мрш, никаков респект за ( дел ) од нашите шо заминаја таму !

Член од
17 август 2011
Мислења
10.295
Поени од реакции
18.298
Македонските навивачи се испотепале во авион на пат кон Каунас

http://www.netpress.com.mk/mk/vest.asp?id=91796&kategorija=4

Сепак имало инциденти, и тоа во авионот повеќе пати 2-3 пати минимум не само еднаш.. кога стигнале таму се полно со обезбедување на аеродром ги чекале .. Инаку дека имало тепачки потврдено е и од навивач што бил во авионот ;)
од каде ова? имало краток инцидент немало тепање некое..за во сала да..али тука не беше тепачката меѓу себе:)
--- надополнето: Sep 15, 2011 1:42 PM ---
Идиоти бе, па гледам на излези момче и ред други извадоа шал од комити, па и блузи од ФА. ИДИОТИ ! партиски марионетки ! Мрш, никаков респект за ( дел ) од нашите шо заминаја таму !
да не е забрането да се вади шал од комити:)?кој отиде да се тепа на кале?не се брукај балисти да ти лајкнуваат постови.
http://mesto.com.mk/video/4HX6RW2X9XOR/ само ова да го додадам :pos: обид за одземање на знамето

Член од
12 јуни 2011
Мислења
551
Поени од реакции
297
Абе мене ме заболе дека некој ми лајкнал пост, мене ми е, одат да ја бодрат Македонската репрезентација, не Вардар ! Ако си платиле сами пат тогаш во ред нека се рекламираат, нека се "фалат" дека ете тие пошле за разлика од другите, ама кај и даваат на гаге пат ......

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom