Македонија - Литванија |1/4 финале|, 67:65, ОДИМЕ ВО ПОЛУФИНАЛЕ!!!

lolbyb.jpg

E oд овакви како овој, пицајзли, што немаат врска од навивање, а се смета како навивач, нас не не бидува како држава, нит па ќе не биди некогаш. :mad:
После не било политички, ма нека се гонат и три пиз*де лепе материне.
A каков бе треба да биде навивач??? Да има рогови и три вувузели у ушите!! Па Ванчо ако не заслужил да ја бодри Македонија ти си заслужил..

Би сакала вака да ечи салата во Литванија. :)

Ауууууу, морнициииии!!!!!!!!!!
Од сабајле ми игра срцево, божем јас ќе искочам на паркет да ја бранам црвено-жолтата боја.:vozbud:

Ауф... неможам, почнав да се притресувам ко Хари Реднап....

Од една страна овие немаат толку високи играчи како Русите, па отсуството на Тоше ќе биде помалку забележително, но од друга пак ние ќе мораме да играме надворешна одбрана за да им ги спречиме тројките.

Сега е редот на Самарџиски да се покаже, бар да игра добро во одбраната и да му помага на Перо да ги собира топките од промашените тројки на литванциве.

Ќе биде пеколно покрај 14 000 е*ани вувузели, најголем страв ми е тоа, дали ќе успеат да останат сконцентрирани нашиве. Но како што Самуел загуби 14 000 војска на Беласица, така може и некој random-ичиус да поведе 14 000 наведнати и посрамотени глави надвор од салата...

Имаме големо срце, големи играчи, го имаме волкот... Сакам полуфинале. Одиме !!!

Осеќам дека Македонија ќе тепа. На првенствово играч ко Бо нема никој. Уште 40 минути.

Ај доста драпате онакви дека никој не ви тропнал на врата со свечена покана. Кварите атмосфера пред почетокот. Имаме 200 навивачи за атмосфера, ќе има и навивање и знамиња и се што треба. Мирни сега.

Си искористив убо денот денес, пошо ќе си гризев ноктите ако седев уште дома. Ајде, напред момци. Толку од мене.

Ако изгубиме денес утре играме со Словенија за квалификации за Олимпијада!!!

Диазепам.................... check
Лексилиум.................. check
Стетоскоп...................check
Реквизити................... check
Пиво............................ check
ALL IN

Во борба во борба во борбааааааа...... МАКЕДОНСКИ НАРОДЕ, НАРОДЕ...
Со среќа браќа и сестри - само храбро и грабиме кон историја, нешто што ќе се прераскажува уште 100години. Сите светци и БОг нека ни е напомош
МАААААКЕЕЕЕЕДООООНННННИИИИИЈЈЈЈЈААААААА !!!!

Шоуто може да започне !!!!!!

Овој потег само го сакам на крајот на натпреварот од страна на Чековски, ништо више​

cekovski-500.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom