Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Јас сепак не сум револтиран од Савиола толку зашто сепак не добиваше речиси воопшто шанса за да игра.Е сеа не мораше баш во Реал да отиде ама сепак не е исто како на вреет со Фиго.

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
Ај бе Савиола ... му ја влепам една има да се врти ко палачинка :)

Не треба да се секираме за играчите на Реал, се додека нашите си го одработат своето :smir:

liana

ја знае вистината
Член од
10 август 2007
Мислења
687
Поени од реакции
45
јас мислам му понуди али тој не го прифати, али нема везе и така сега гледам и вие сакате да го продавате во јануари:helou: нема среќа детето, добива помалку минути отколку во барса, така да ви паѓа аргументот дека не сме го играле и само греел клупа

али да не правиме муабет за шпиуни, само сакам едно добро пцуење да си добие на камп ноу поради таа негова изјава дека имал желба само да се врати на камп ноу па да ни покажел што се знае! ај прво да видиме дали ќе добие минутажа

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Тешко дека ке заигра.Со парот Р-Р тешко некој добива шанса.
ама ако стегне гол....леллелелелле

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Ќе игра... секогаш кога губи Реал, се убацуваат сите напаѓачи.
Мислам дека на 4-0 за Барса ќе добие шанса.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
203
Поени од реакции
0
Тешко дека ке заигра.Со парот Р-Р тешко некој добива шанса.
ама ако стегне гол....леллелелелле
za koj gol sonuvas? abe ke vi trebaat uste 20 godini za pobeda na nou kamp inace nejkam da vidam slika od raul kako place mi se kini srceto hehehehehe :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
16 јули 2007
Мислења
2.165
Поени од реакции
134
Ај па ако не да играме со бебиња па и тие да научат да играат...

Бојан има 17години, уште е неискусен никој не кажа дека незнае да игра. Он треба да е во младинскиот тим, каде што играат неговите врсници, али он дека има огромен талент и несомнен квалитет е земен во првиот состав, да тренира со големите звезди и негови идоли, па од нив да научи нешто.
И да, ако игра Бојан ко мора да се промени формацијата...што не верувам дека Рајкард ке пробува нови формации на таков натпревар.
За да не ја промени формацијата може да игра Џовани, кој ке го замени Меси на десната позиција, или пак Пујол како офанзивен десен напаѓач(евентуално замброта)
Може и Анри да игра десно, ето шпиц, рони лево.

Роналдињо ако не игра на негово место ке влезе Деко, и Ињеста ке иде десно а Деко на местото на Ињеста...но деко само што се врати од тешка повреда и му требаат мечеви да се врати во полн ритам)затоа може ке го стаи гудјонсен). Али реков ако веке не го става Роналдињо, нека се изјасни рајкард зашто не го става, која е причината...

Друго што има да кажам...ке чекам до сабота па после ке коментирам, до тогаш останете ми создравје и со среќа.
мислам дека Деко нема да игра поради жолти картони.
бтњ Савиола не го мразам жал ми е за него одличен напаѓач но никако да избори место во прв тим и во барса и во реал.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
za koj gol sonuvas? abe ke vi trebaat uste 20 godini za pobeda na nou kamp inace nejkam da vidam slika od raul kako place mi se kini srceto hehehehehe :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Ако мислиш дека Реал нема победда 20 години се лажеш.Сите се лизнаа како тебе
Реал ја тепал барса во 15 коло во сезона 2003/2004 . За Барса дал гол Клајверт а за Реал Карлос и Роналдо.

Член од
26 јануари 2007
Мислења
265
Поени од реакции
18
mozda tepale togas, ama sega nema sansa barca tepa i to so poveke razlika!!!!!!

К

*Каталонец*

Гостин
Според тренерот Рајкард, Џовани би можел да биде замената за повредениот Меси и тој да го почне натпреварот од самиот почеток, но младиот фудбалер не се сложува со тоа. "Мислам дека Роналдињо треба да игра во недела"
"Тој е многу важен фудбалер и во овој натпревар токму тој може да ја направи разликата"
"Сеуште не ми се верува дека тој седи на клупата, секогаш го подржувам него, бидејќи тој е многу важен фудбалер и му дава нешто посебно на тимот. " - заврши Џовани
Па у право е што да кажем

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Хаха сега што гледав една спремна реклама, сега ја снимаа.
Меси и Раул играат еден против друг... ама на фудбал флиперче.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom