Македонија - Литванија |1/4 финале|, 67:65, ОДИМЕ ВО ПОЛУФИНАЛЕ!!!

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
АКо тепа Словенија има шанси да им се одмаздиме на Русија ;)

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
АКо тепа Словенија има шанси да им се одмаздиме на Русија ;)
23-16 водат :pos:

Он: Ајде народе уште неполни 3 саати, уфф ме фаќа еуфорија веќе и трема :) (ако мене ме фаќа трема тогаш како ли им е на двете репрезентации :D)

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.298
Поени од реакции
7.025
АУУ КАКВА ТРОЈКА НА СЛОВЕНЦИТЕ. ВОДАТ 10 РАЗЛИКА ПРВА ЧЕТВРТИНА

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Сеа што ли прават.. Бо гарант слуша нешо од DMX, Гечевски е на facebook, Владо збори на телефон со своите, Перо Антиќ се мотивира, Мираковски му преведуе на Докузовски нешо, Браќата си се зезаат нешо си се смеат ........ Мислам дека отприлика е така..

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Еј ја претеравте со муабетов за навивачкиве групи ... Место да се обединиме сите во едно и да не се делиме на Комити,Чкембари,Фемили вие тука си ги мерите на кој му е поголем.
Одиме вечер на нова победа со Литванците.Во одбрана да одиграме најдобро што можеме а и редно време е да ни тргне шутот...

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Литваницве кога напаѓаат штама е во сала, а кога не, само вувузели се слушат. Овие нашиве има да ги пикнат во чеб и публикава и овие на терен.Ваљда не се навикнати на галама кога они напаѓаат,Им треба тишина да се сконцентрираат.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.122
Поени од реакции
46.092
Се шуња муабет дека имало инцидент помеѓу нашиве навивачи ...
Нека потврди некој дали е вистина или рекла-казала муабет.

За Македонцки, зашто некои работи тебе не ти се јасни, една слика, илјада зборови

Koга ќе најдете една навивачка група која е организирана од Влада со политичка одлука, ќе правиме муабет, до тогаш не мора да се трола зашто некои не отишле кога основа за тоа и те каква имаат, без разлика што се работи за важен меч на Македонија. Кога ќе има навивачка група за репрезентација, кога самата ќе се организира за вакви настани стандард ко босанците на пример, ќе го правиме муабетов, вака апсурдно е да се каже дека срамота е што некои не отишле кога поим немате како функционираат навивачките групи.

п.с. Како и да е, не е ова момент за вакви муабети и преписки, денес најважно е да го прикажеме она што најдобро го знаеме и Литванија да падне, а во иднина, кога ќе се средат работите на нашава навивачка сцена може и ќе се создадат услови за да се формира навивачка група која ќе ја бодри стриктно нашата репрезентација.

п.п.с. Еве ги најватрените кои отидоа, http://www.sitel.com.mk/video/kosharka/makedonskite-navivachi-trgnuvaat-kon-litvanija

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Јели бре Милојко џеси ти сунце ти ...:pos: Џесу твоји орлови двоглави,јел су полетули :pos:
Лете Лете, никако да полете :icon_lol:

Темпираме форма :pipi:
--- надополнето: Sep 14, 2011 4:07 PM ---
Јели бре Милојко џеси ти сунце ти ...:pos: Џесу твоји орлови двоглави,јел су полетули :pos:
Лете Лете, никако да полете :icon_lol:

Темпираме форма :pipi:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.866
Поени од реакции
30.785
Се шуња муабет дека имало инцидент помеѓу нашиве навивачи ...
Не ми се верува, сигурно им е кажано на тие што отишле таму дека мамицата ќе им ја е*ат ако се скараат меѓу себе, барем јас тоа би им го кажал.

Kajgana Shop

На врв Bottom