Фан Клуб: Јувентус

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
А вие ако не го спомените Интер во вашиот фан клуб ќе ви се срони бисерот и ќе ви се сруши стадинонот....бог да чува!
годинава поарно да не не читаш.....ќе имате ремет доста :pos:

A

apidrone

Гостин
Никогаш не сум ги сфаќал фановите на еден тим, кои идат во фан клубови на ривалски тимови и читаат што се пишува за нивниот тим :tapp: Мене искрено, баш ми е гајле што се пишува за Јуве во фан клубовите на Милан и Интер. Никогаш не сум ги отворил, и немам намера да го направам тоа.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
А вие ако не го спомените Интер во вашиот фан клуб ќе ви се срони бисерот и ќе ви се сруши стадинонот....бог да чува!
Демек вие не го спомнувате "ЈуБе" во секој втор пост на вашиот фан клуб? Бај д веј, што е толку лошо тука? Зар не играме во иста лига? Не сме омразени ривали? Не ти ја сваќам поентата на постот.....
--- надополнето: Sep 13, 2011 10:34 PM ---
Е сеа ме погоди,Италија немала да има успеси ради бјанконерите,види малце историја,во 2006 година имаше 11 бјанконери на терен,немој вакви муабети сеа,со нероазурите да не имаат успеси,плачевте за Амаури,а сеа кога игра Мота ве нема нигде.
Друже види му го смајлито на крај на постот, ''зелен'' .Тоа кажува нешто, или пак беше ироничен ;)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Демек вие не го спомнувате "ЈуБе" во секој втор пост на вашиот фан клуб? Бај д веј, што е толку лошо тука? Зар не играме во иста лига? Не сме омразени ривали? Не ти ја сваќам поентата на постот.....
Се извинувам што ви се мешав и моја грешка беше што пишав во овој фан клуб...искрено кај нас во нашиот фан клуб не се сеќавам кога последно сме го спомнале Јувентус што како и зошто, освен за сеир правење(тоа е нормално според мене бидејќи без смеење нема да ни помини денот:D)..поентата ми беше дека другарот го спомна Интер за италјанските репрезентативци каде нема никаква врска со темата..ама ајде ваш фан клуб е и можите да си пишувате што сакате...поздрав

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Се извинувам што ви се мешав и моја грешка беше што пишав во овој фан клуб...искрено кај нас во нашиот фан клуб не се сеќавам кога последно сме го спомнале Јувентус што како и зошто, освен за сеир правење(тоа е нормално според мене бидејќи без смеење нема да ни помини денот:D)..поентата ми беше дека другарот го спомна Интер за италјанските репрезентативци каде нема никаква врска со темата..ама ајде ваш фан клуб е и можите да си пишувате што сакате...поздрав
Така е, да. Наш фан клуб, твоја грешка.....поздрав.

commandante

diablo blue
Член од
16 мај 2008
Мислења
393
Поени од реакции
72
колку треба да си без работа за да ги отвараш фан-клубовите на твоите противници и да читаш што се пишува за твојот тим? може некој ќе каже дека тоа е љубов кон тимот :)

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
syn iosono deko i red drugi na sekoj 2 3 post go spomnuvaat juve

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Па затоа на прандели мора пацини играчот на Интер да му донесе победи, но ако, се додека има бјанбјабјанкорнери Италија никогаш нема да има успеси, тоа е факт. :D
Море дечко еднаш пацини дал гол и тоа не битен секако италија и со нерешено одеше понатака, а за тоа колку вредат јувентините се докажа 2006 8 играчи на јувентус играа на светското 2006 и италија стана светски првак

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Море дечко еднаш пацини дал гол и тоа не битен секако италија и со нерешено одеше понатака, а за тоа колку вредат јувентините се докажа 2006 8 играчи на јувентус играа на светското 2006 и италија стана светски првак
Сега колку играа 8 или 11?, бидејќи некој погоре рече 11, дај раберете се подобро. И да, ако ги сметате играчите кои во својата кариера заиграле некогаш за Јуве, тогаш може и се со клупа да биле бјабјанкорнери.

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
Сега колку играа 8 или 11?, бидејќи некој погоре рече 11, дај раберете се подобро. И да, ако ги сметате играчите кои во својата кариера заиграле некогаш за Јуве, тогаш може и се со клупа да биле бјабјанкорнери.
дај бе не ја труј темата !!!! кажи нешто реално,не негирај факти ..... ти се смеат ид од твојот фан клуб :tapp:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
дино ѕоф буфон такони перуци од голмани ... потоа одбрана ширеа гарбрини киелини бонучи легротаље замброта ... и мн други среден ред пирло каморанези и мн други . напад исто дел пиеро кваларела матри инзаги и мн други низ годините со минувале

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Ама бидете и реални немаа низ годините италијани ради тоа што им се вика Internacionale клубот и од увек само странци играле ...

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Ако бројаме така многу ќе ти испаднит и ќе почниш за јуве да навиваш така да, остани си таму каде што си, П.с а да играше еден играч на интер и тоа како се викаше Матереци беше нели кој остави црна дамка на тоа светско првенство, едно ја посрамоти репрезатицијата друго тоа што го направи беше срамно и мзиерно за едно светско првенство!

Kajgana Shop

На врв Bottom