Alan Shearer
Newcastle
- Член од
- 6 јули 2011
- Мислења
- 388
- Поени од реакции
- 136
Na slikata so semaforot od prethodnite postovi samo edno nesto mi se sviga a toa e deka sme napisani MAKEDONIJA za inat na Grcite bez nikakvi nastavki i gluposti haha
прв болд.. - хахахха другар... зарем мислиш дека имало селекција??? ај размисли. ВЛАДАТА донесе таква одлука - Кој ли ке отиде е прашањето? ај размисли сериозно па ке го најдеш одговорот.Јас видов и на телевизија кажаа, секоја чест и за владата само не ми е јасно како одлучуле кој 150 луѓе да одат, по која селекција? Во секок случај одлично!
Инаку јас вака гледам на работите.... пошто Македонија стигна овде поради нашата "uber-energy" јас мислам дека поразот од Русија во последна секунда ќе ги мотивира нашите кошаркари да изгинат на терен против Литванија за да докажат дека имаат квалитет да се борат за медал. Сите видовме како се изнервира Перо Антич и можам да замислам со каква желба ќе игра за да докаже дека неправедно изгубивме.....
Инаку ако ги сопреме да не шутираат тројки Литванците а ако нас ни тргне шутот (+ ако игра и Гечевски) имаме реални шанси за победа и влез во првите 4-ри..... очекувам тежок натпревар и победа.....
УПМ.
Интервју со Докузовски.
Гечевски нема да игра.
Ова ми се свиЏа, сигурно најфанитичните навијачи ги имаат собрано да се дерат повише од 15 000 културни Литванчиња со нивните мајки....15 души од Тетово ќе идат и членови на сите скопски групи...значи ни членови на ВМРО,ни синови на богаташи,пратеници и слични такви глуперде
Само да ги стаат нашите пак до терен и ќе биде интересно
и после одма муабети наместо да се грижи за сиромаштијата тие трошат државни пари за да ја гледаат кошаркарската репрезентација!!!Ептен се срамежливи нашиве политичари....инаку ја да бев на местото на претседателот или премиерот,ќе навивав таму за да им го кренам моралот на кошаркарите до бесвест.
Како на пример Берлускони си го гледаше Милан......само лошо е што овде се работи за сала од затворен тип,па можеби од безбедносни причини не им се оди.
Ајде отворете една фан група на ФБ...на пример: "Да ги натераме премиерот или претседателот да навиваат во салата-во живо"......п.с може и у маскоти да се преправат,битно нека урлаат таму.
Да да, тоа сме ние баш, нит се тераме нит се водимеи после одма муабети наместо да се грижи за сиромаштијата тие трошат државни пари за да ја гледаат кошаркарската репрезентација!!!