Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Играта доволна за да не изгубиме.
Е ваква одбрана ме радува што ќе стави напад како на Барса во џеб и таква средина ме радува што нема да им дозволи на Чави и Иниеста да уфрлат топка внатре во 16 и таков експлозивен Пато ме радува.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
То од Бускетс немаше лезет, исто и од 90 посто од Екипата на Барса глумци!

Одбраната стварно топ беше, единствено Абате нешто не ми беше сигурен.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Не можам да се задоволам со 2-2 кога вториот гол што го примивме беше од непостоечки фаул, 100 пати подобро стативата од Меси да влезеше и судијата тој фаул да не го свирнеше.. Бар мирно ќе заспиев вака ќе се нервирам.
Офсајдот од Пато само судиите го видоа... Затоа несакам Фарса да ни игра пред гол се знае дека ќе им дадат некој ваков прекршок,ако не дадат од прв пат ќе им досудат уште 2-3 пати мислам дека редно време е уефа да си ги притегне педерчињата доста е судење за Фарса кое е преочегледно.
ПС. Крај крајева кој ку* е Фарса па неа да и се суди кога игра против МИЛАН!!!

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
То од Бускетс немаше лезет, исто и од 90 посто од Екипата на Барса глумци!

Одбраната стварно топ беше, единствено Абате нешто не ми беше сигурен.
Јас мислам дека Абате беше крив за првиот гол, требаше во корнер да избие.

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908
Galliani: "They told me that Ancelotti predicted a 2-2 result. He's the only man who believed in us tonight haha".
Galliani: "Nesta and Thiago were super. Abate was good and so was Zambrotta. Thiago Silva is great at heading the ball."
Nesta: "Did you see us? If we play like we can, then Barça aren't so strong."

phazrew

Deepholm
Член од
3 септември 2011
Мислења
322
Поени од реакции
300
FORZA MILAN, прекрасна одбрана браво, да ја искористеше Пато и втората шанса ќе беше тоа тоа сепак Messi само 1 влезе , a Xavi и Иниеста немаа нафрлувања.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868

Реално..

Сине покажи им на Барселона и на судиите што те научив!!

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Како прво честитки и морам да признам имавме срека овој натпревар,од друга страна само јалови напади од Барса и еден поклон фаул непостоечки од Касано за Виља.
Како второ кока ке видам дека игравме без пола тим и без цел стандарден напад (Робинјо,Ибра и боатенг) како и без Гатузо ,Мексес Таиво и Фламини...сепак резултат за респект.
На крај оваа прилика ја користа да му ја ебам мамата на коментаторот од канал 5 кој цело време јадесе гомна за нас посебно на 2-1 кога напраја рече ,, Толку од поволе резултат за Милан вечерва,,

Kajgana Shop

На врв Bottom