Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Јас ги чекав ги чекав тие 5 парчиња ама ги нема... !! Искрено не потценија, не играат со Сантандер ! АЛАЛ ДА МУ Е НА СИЛВА ,ИМ ГО ДОТЕРА ПАМЕТОТ !

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Што е слаба бе, супер изигравме во одбраната ја обратно би кажал дека ние многу добро изигравме во одбраната со оглед на тоа каква беше ситуацијата, ја сум 100% сигурен дека на Алегри тоа и му беше тактиката да се даде гол рано и после да се брани. Освен голот прв (вториот од прекин) супер ги затваравме, што мислите вие со Барселона на сред Ноу Камп да отидат со 3 у напад? Мало морген.
На мене се оденсува мислењево? Дали виде Фарселона со која одбрана играше,можевме повеќе не е толку јака Барселона како лани...

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Поздрав кој ќе се осети низ цела Каталонија .. хухухуху во 90 -та ..

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
за првпат во мојот живот се радував на гол на Милан уште кога беше досудена корна имав претчуство дека ќе дадете гол и да ви честитам што успеавте да земете бод од глумциве барселона

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Бускетс бате, фута да си купиш :) . И не ги шири нозете толку, ќе ти го пикни некој :)

Како и да е, јас сум презадоволен од овај бод зошто многу е тешко да им земиш бод на глумци кои имаат поддршка од 5 судии. Се гледа дека оваа година ќе бидиме конкуренти за ЛШ.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Не можам да се задоволам со 2-2 кога вториот гол што го примивме беше од непостоечки фаул, 100 пати подобро стативата од Меси да влезеше и судијата тој фаул да не го свирнеше.. Бар мирно ќе заспиев вака ќе се нервирам.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Allegri : "Boateng had a pain in his chest, we'll know more about his physical conditions tomorrow"

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Не можам да се задоволам со 2-2 кога вториот гол што го примивме беше од непостоечки фаул, 100 пати подобро стативата од Меси да влезеше и судијата тој фаул да не го свирнеше.. Бар мирно ќе заспиев вака ќе се нервирам.
ај тоа, ами бускетс ко му појде со ѓон на Ночерино и ко го удри во главата. Па уште се прај дека не ни го гибнал племето да му го изебам!

бтв. Татко ми е за фарса, јас за милан и првото го гледавме кај баба ми заедно па јас си дојдов а тој остана. Прими Милан гол, ми се јавува на телефон ми вели сега Милан уште 3 ќе прими а јас ладнокрвен му реков дека има уште време. Кога дадовме гол, му се јавувам и го прашав колку е резултатот. :)

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908
Ancelotti: "Milan's attitude was ideal for this type of match."
Ancelotti: "Milan went on the pitch with the right attitude and the right tactic. They knew when to press and when not to."
Ancelotti: "The early goal must have been the reason why Milan opted for a more defensive tactic."
Ancelotti: "It was a bit strange that Milan didn't press Barça, even though it is very risky to press them."
Allegri: "I'm happy that the team didn't disunite after Villa's goal. The players did very well."
Allegri: "Cassano gave us a helping hand. I was sure that he would he play a good game, otherwise I wouldn't have fielded him."
Pato: "I saw a small opening, so I went for it and scored."
Pato: "The result was well-deserved."
Thiago Silva: "We worked hard to achieve this in training, so in the end found an important goal."
Thiago Silva: "It is always difficult to play away in the Champions League, but we have just stated and hope to improve slowly."

Kajgana Shop

На врв Bottom