- Член од
- 4 мај 2009
- Мислења
- 2.476
- Поени од реакции
- 5.545
Таман работа. Само се восхитувам на пророчката визија на госпојцата. Иначе, она се је јако увредила -- пиши и тоа у тефтерот.А што тоа тебе те навреди?
Таман работа. Само се восхитувам на пророчката визија на госпојцата. Иначе, она се је јако увредила -- пиши и тоа у тефтерот.А што тоа тебе те навреди?
Ах, бре Петре, Петре.....Таман работа. Само се восхитувам на пророчката визија на госпојцата.
Само шибај, пророчице! Грли, љуби, пророкуј...Ах, бре Петре, Петре.....
Дојди да те прегрнам, очигледно ти треба прегратка... (hug). Подобро ти е сега?
Ах ништо не ти помогнав, сум ги изгубила „пророчките“ способности или па ти си имун на нив.Само шибај, пророчице! Грли, љуби, пророкуј...
Па нели имаш свој тефтер бе друже? Немој вака со превари.Тефтерот се пишува сам секојдневно и е јавно достапен за сите. Па и за тебе.
Тука
Не бе друже, никаде не реков мој личен тефтер. Тој личниот други работи пишува. Може да добиеш и покана на јавната промоција. Се надевам нема да ја одбиеш.Па нели имаш свој тефтер бе друже? Немој вака со превари.
Напротив. Секогаш се одзивам на искрени покани. Твојава е сигурно таква, па како би можел да ја одбијам.Не бе друже, никаде не реков мој личен тефтер. Тој личниот други работи пишува. Може да добиеш и покана на јавната промоција. Се надевам нема да ја одбиеш.
А кои се тие научници?Ne dezinformiraj, ova ne go kazav jas tuku drugi naucnici. A za tebe se cudam sho seuste ne si nasol nacin na samoubistvo
Стивен Хокинг немаше никакво влијание на мојата „одлука“ да не верувам во Бог. Па дури и ако тој верува, тоа нема ништо да ми промени.Stephen Hawking imal psioloshki problemi poradi svojot hendikep, mislish deka toa ne vlijael vo negoviot karakter?! toj go mrazi Boga poradi poradi toa shto e sega no toa ne znaci deka toj ne veruva tuku naprotiv
Да, еве ја сум Христианин и јавно кажувам дека само ако се појават има да ги испотепаме ко шо им напраивме на вештерките у Среден Век.П.С Теистите ќе бидат оние кои ќе ги исполоват и убијат бидејќи ќе мислат дека тие се Сатаната, бидејќи не се спомнати во библијата или сл. такви четива
Stephen Hawking imal psioloshki problemi poradi svojot hendikep, mislish deka toa ne vlijael vo negoviot karakter?! toj go mrazi Boga poradi poradi toa shto e sega no toa ne znaci deka toj ne veruva tuku naprotiv
Интересна работа е што научниците денес зборат едно а утре друго.Интересна работа со вас теистите е што научниците дирекно ви кажуваат дека нема Бог:
Пак импровизации.Интересна работа е што научниците денес зборат едно а утре друго.
А најинтересно е што има пун курац самобендисани фаци кои им веруваат посветено, иако мењаат изјави ко фатен апаш.
Ма пушти ги глупи научници појма немаат.Интересна работа е што научниците денес зборат едно а утре друго.
А најинтересно е што има пун курац самобендисани фаци кои им веруваат посветено, иако мењаат изјави ко фатен апаш.