US OPEN 2011

• Креатор на темата сашенко
  • Време на започнување

Кој ќе победи во машка и во женска конкуренција?

• Вкупно гласачи
    100
Статус
Затворена за нови мислења.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.116
Новак многу повеќе неизнудени грешки од Рафа во 2 сет. Затоа не кенкајте непотребно.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Новак многу повеќе неизнудени грешки од Рафа во 2 сет. Затоа не кенкајте непотребно.
Што да не кењаме бе кога едно 10-тина топки ги метна во публика и тоа не беа кој знае колку тешки.
--- надополнето: Sep 12, 2011 10:42 PM ---
Се труди Рафа се гледа ама и да крене малце глава не му дава да игра Ноле,една не згреши кога треба.Бомби од удари има.

С

сашенко

Гостин
Да, видов сега.Како и да е, Надал ништо не покажа вечерва и заслужено ке си тепа Џокерот.Јас не очекував којзане колку ама барем да покаже Надал подобрување некое и надеж да ни даде.Вака ништо не прави и жално е да се гледа како неможе да си ја пронајде играта против Новак.Надежта последна умира ама Новак кине во меѓусебните дуели...

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Која фаца ја направи сеа Ноле :pos::pos:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Готово е веќе сега,честито победа,кога не го тепа Федерер неможе Надал вака,иако гори од желба,што и најбитно ми е мене,дека се врати со финале кое не го ни очекував.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Одличен тенис играат во втор и трет сет, не ќењајте....

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.605
Поени од реакции
13.303
Џокович покажува светски тенис, капа доле, заслужена титула. Секој друг коментар е излишен.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.774
Поени од реакции
43.978
Meне ептен ми се допаѓа тенисот.. Ептен е ми е интересно, иак Ноле резултатски малце убедливо ги доби првите 2 сета.. Еве сеа запнаа брејк за брејк во третиот :).. Ќе биде интересно до крај, ама утре у 7 мора да се станува.. Така да, за доброто на сите што треба да одат на школо утре, нека победи Ноле 3:0 :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom