- Член од
- 8 јуни 2007
- Мислења
- 6.102
- Поени од реакции
- 12.199
Тоа е спортскиот дух...ЗА малку да умрам.. несреќа.. РАКАТА ДА МУ СЕ ИСУШИ НА РУСОТ!
Тоа е спортскиот дух...ЗА малку да умрам.. несреќа.. РАКАТА ДА МУ СЕ ИСУШИ НА РУСОТ!
Аман бре какви се овие прашањасега у среда со литванија играме а.. и кажете ми што ако ги тепаме литванците? како оди понатака? имаме сепак шанси за некое од првите 3 места или?
Ако ги тепаме Литванија играме со Шпанија а за евентуално 3то место со Русија/Србија додека пак финале со Францијасега у среда со литванија играме а.. и кажете ми што ако ги тепаме литванците? како оди понатака? имаме сепак шанси за некое од првите 3 места или?
Нема да имаме такви шанси, затоа што ако ги тепаме, десетилјадна бесна публика ќе ги линчува нашите...сега у среда со литванија играме а.. и кажете ми што ако ги тепаме литванците? како оди понатака? имаме сепак шанси за некое од првите 3 места или?
Такво нешто може ако домаќин е Мексико или друга земја со дифтар народ.Нема да имаме такви шанси, затоа што ако ги тепаме, десетилјадна бесна публика ќе ги линчува нашите...
да бе..Литванците се до толку варвариНема да имаме такви шанси, затоа што ако ги тепаме, десетилјадна бесна публика ќе ги линчува нашите...
Ако ги тепаме литванците, со максимално борбена игра со срцето на александар македонски, ќе играме полуфинале, а после ако изгубиме, меч за трето место. Прашајте тука, знам дека не ви е јасно, од годинава е овој систем на натпреварување.сега у среда со литванија играме а.. и кажете ми што ако ги тепаме литванците? како оди понатака? имаме сепак шанси за некое од првите 3 места или?