Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
СО ова ќе завршиш![]()
Пред некое време имав проблем со Windows Live Messenger, па затоа решив да го унинсталирам. Но, нешто ми тргна наопаку со унинсталацијата, па решив да го бришам Месинџерот од Старт Мени, од Program Files итн., па потоа повторно да го инсталирам. Но, Installer-от на Windows Live ми вели дека веќе го имам инсталирано Месинџерот, па затоа решив да бришам се што содржи Windows Live Messenger во компјутерот. Бришев од Application Data, се обидов со Registry Mechanic да ги избришам регистрите, а потоа и рачно преку Registry Editor. Потоа пробав и со програмата ZapMessenger, со CCleaner, па дури и со Windows Install Clean Up, но повторно ми вели дека Месинџерот го имам инсталирано.
Види тука. Постапката е за нетбук ама пасува за било кој лаптоп. После види тука како да си инсталираш се што ти треба без могу мака.Помош ако може , земав лап топ но нема ништо инсталирано на него , знае ли некој како е постапката за симнување и инсталирање на оперативниот систем? , а сакам да инсталирам windows 7
Има има само почекај 5 секунди и после стисни skip addдруже на линковиве нема ништо :/
готово , фалаИма има само почекај 5 секунди и после стисни skip add
Во таск менаџерот напрај му end process на utorrent.exe. Ова не помага?вака имам мал проблем но значаен, неможам со shut down да го исклучам компјутерот дури несака ни рестарт да направи.
друго пред некој ден инсталирав нова верзија на торент која не се инсталира и сега преку my computer во downloads гледам новата верзија фигурира и јас по грешка со десен клик стиснав run as administrator и тој прозорец така стои укочен не мрда нити можам да го исклучам, што да правам?
Во таск менаџерот напрај му end process на utorrent.exe. Ова не помага?
File>New task и пиши explorer.exe за да го вратишда но сега ми падна цел систем нема виндоус, леле што да направам сега? нема икони нема ништо само слика толку![]()
File>New task и пиши explorer.exe за да го вратиш
ctrl+shift+escape за таск менаџеротда но каде тоа да го пишам ништо не се отвара само слика стои нема икони нема старт нема ништо!
ctrl+shift+escape за таск менаџерот