Македонија - Литванија |1/4 финале|, 67:65, ОДИМЕ ВО ПОЛУФИНАЛЕ!!!

A БЕ ЗЛАТО ЌЕ ОСВОИМЕ МАЈКИТЕ ДА МУ ГИ Е*АМ НА ЦЕЛА ЛИТВАНИЈА КАКО МЕ ИЗНЕРВИРАЛЕ ДЕНЕС РУСИВЕ.... ДАЉИНСКО НОВО ДА МИ КУПАТ!!! :mad:

Коа веке си кажувате желби, дај мене бојљер нека ми купат. Ако може :icon_lol:

ОК, прашање беше само која екипа ќе ја победиме во 1/4 финале. Не правиме проблем и со Литавнците. Што би кажал Аце Русевски: ’Што има ја да му мислу, он нека мисли што ќе га снајде’ (читај во множина) :)

Колку ќе биде убаво кога салата ќе замолкне... псссссст! :)

и коментарот на Игорче:

Штама во Жалгирис арената, почиувани гледачи, ги нема ниту чирлидерките, ти маското играј таму колку сакаш, аууу страшно, каква штама е ова...

:pos:

Замислете го ова. 14 000 гледачи, полна сала, репортери, свирки, камери, други џиџи-миџи глупости, сите за Литванија. Ги тепаме, а нив лицата им се како да биле попарени со врела вода. Ќе бидат како Ривер Плејт во Аргентина, ќе им биде срам и страв да го напуштат теренот. Оваа победа би значела повеќе и отколку таа со јужниве. А верувам дека можеме да ги тепаме.

и коментарот на Игорче:

Штама во Жалгирис арената, почиувани гледачи, ги нема ниту чирлидерките, ти маското играј таму колку сакаш, аууу страшно, каква штама е ова...

Го долови моментот :cuc:

Остајте муабетов.... туку, ќе има ли време до среда да стигнам до Литванија со апеен 6 да ги бодрам нашиве?!
:vozbud::pos:

П.С. има за уште еден место
:pos::pos:

Not cool, нашиве у Сараево се серат, пред 2000 босанчероси со големи стомаци а не пред 15.000 вувузели, а да не збориме за судиите и делегатите. Полошо од ова амин. Уствари полошо е да играш пред 90.000 на Ноу Камп, од годинава дури и ПЕТ судии и холивуд. Барем петтото и шестото место се многу достижни.

Јас верувам во момците т.е царевите наши,во победа против Литванија!Нашите се искусни и тоа вувузелите од литванската публика колку ќе не реметат нас,толку и нив!
Волку,волку,само заплаши ги судиите на мечот против Литванија и толку!

и коментарот на Игорче:

Само тој ќе се слуша, и неговите глупи статистики, телевизор ќе скршев заради него.
Две минути пред крај, се решава утакмицата, а Игорче: 8 УКРАДЕНИ ТОПКИ ИМАМЕ НИЕЕЕЕ, САМО 3 РУСИТЕ....
По некое време: АЈДЕ УШТЕ ЕДНА ТОПКА ДА ДОЈДЕМЕ НА 40%...

Ебате дежурниот статистичар...:mad:

Само тој ќе се слуша, и неговите глупи статистики, телевизор ќе скршев заради него.
Две минути пред крај, се решава утакмицата, а Игорче: 8 УКРАДЕНИ ТОПКИ ИМАМЕ НИЕЕЕЕ, САМО 3 РУСИТЕ....
По некое време: АЈДЕ УШТЕ ЕДНА ТОПКА ДА ДОЈДЕМЕ НА 40%...

Ебате дежурниот статистичар...:mad:

на 1.31 до крај: - ДВА ПОЕНИ, САМО ДВА ПОЕНИ ЗА КИРИЛЕНКО НА ОВОЈ НАТПРЕВАР !!!

:icon_lol:

Мора сеа како таков притисок на ФИБА,нека идат ако треба Ѓоре и Грујо таму....мора да се стаи до знаење на цела Европа дека судииве може тешко да не наместат.

Искрено и со Русија беше добар натпревар, ваква кошарка од дамна немало :)

Jas poveke se raduvam sto i da zagubime so Litvanija, ideme pak na Slovencite vo bitka za kvalifikacii za Olimpijada.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom