Македонија - Русија, 12.09 - 20:00 ч.

Член од
11 јуни 2010
Мислења
230
Поени од реакции
74
Браво браво добро изиграа! Чиста случајност беше ова што на крај изгубивме.... али малку да видиме и ние како е на крај да губиш! :D

Сега со Литванија да се даде се од себе и со ваква игра со мали поправки полу-финале не ни бега..... добро е..... ;)

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.536
Поени од реакции
29.100
Вие сте нашите херои !! - Доволна реченица за нашите кошаркари. Вакви играчи кои оставаат срце на терен и се борат до последна стотинка да имаме и во фудбал ќе биде одлично. Подобро ќе беше да изгубиме 30 разлика, барем да знаеме дека се прејаки за нас ама вака срце ме боли и тоа на крај... Башка 2.5 да им вратиш, па цела секунда гратис добија. Но како што пиша една членка тука на фејсбук мора и тука Они имаа среќа ние Соколов...

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Тоа што им влезе на Русите влегува од 100 топки еднаш. Имаа среќа, тоа е.
Јас сум оптимист против Литванија. се разбира ако судиите ептен не не унаказат.
2 пати погаѓаат таков шут на ова првенство. Така победија и против Словенија.

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Голема среќа имаа Русите... тоа е тоа. Нема врска, изигравме добро и со срце, е сега Соколов малку зезаше, и можеби ни се падна малку потежок противник бидејќи игра на домашен терен, али мислам дека има време да се одморат малку дечкиве и дека ќе повторно ќе изиграат добра игра :) Запомнете да не беше вратено времето, и да не беше педерскиот судија ќе ги победевме, така да нема потреба за нервоза.

Напред Македонија!

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.759
Поени од реакции
5.035
Таман да бидне оргазам ... un-fuckin-believable -.-

In Soviet Russia basketball plays you.

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
НЕ нен НЕНЕНЕНЕ НЕНЕНЕ ОВА НЕ СЕ ДЕСИ ЈА САМО КРКАМ МНОГУ ЛСД МОРАМ ДА ПРЕКИНАМ НЕНЕНЕН НЕННЕНЕ НЕЕЕЕЕ

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
:place:ми се плаче :( поарно 30 разлика отколку вака да изгубиме и подобро ќе беше со Србија да се паднеме а Литванија пред домашна публика лом прават ..

K

kalimer0

Гостин
‎1/4 финале
Македонија - Литванија
Можеби и подобро што загубивме :) како и да е драматичен натпревар кој сите не остави без здив
ПС

имаме право на фаул, имаме право на фаул, имаме право на фаул, имаме право на фаул, имаме право на фаул !

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Сепак честитки за нашите ЛАВОВИ продолжуваме понатаму можеме Литванја да ја поразиме денес докажавме дека поседуваме огромен квалитет да се носиме со една од најголемите репрезентации во Европа ако изиграме вака храбро мислам дека имаме големи шанси за полуфинале и дуел со најдобрите во Европа Шпанија ;)

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.860
Поени од реакции
40.495
Русите требаше со наведнати глави да си заминат одма од паркетот, а не да слават ваква "победа"...изгубивме несреќно, никој не беше крив, и ZOTE размисли друг пат пред да кажеш нешто, Чековски не не продаде, едноставно неможеше ништо да направи. Како и да е, остануваат наши ХЕРОИ !!!

M

MrzaRules

Гостин
кај ни е среќата бе :unsure: ОДИМЕ НАПРЕД НЕМА ПРЕДАВАЊЕ!!Се држевме одично со непобедливата екипа на првенството!!НЕКА СЕ ПАЗИ ДОМАЌИНОТ!!

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
а изгледа и тоа беше аут за нас, удри топката во педерот, али небитно веќе...

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
Ae,што не сјебаа со аутот судииве не сјебаа,сеа и литванците ќе не сјебат едно 30+,и со кој би требало да играме за 5-6 место?
Со Словенија најверојатно,бар ја така мислам

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.275
Поени од реакции
30.597
Не ми е јасен ваков пораз. Ве молам кажете ми дека им ја дадоа за хокеарите, не за тоа шо се подобри од нас.

Kajgana Shop

На врв Bottom