So leverage sekako.. 3 evra stop-loss... imav .. Pozicijata e sega na 52 evra + ili 600 pipsaБраво EURCHF e 1.1722 без левериџ вложи?
Имаш некоја друга сугестија за форекс инвестиција?
I ona sto e dilemata sega kako sto dopirame 2 standardni devijacii pod 20-perioden podvizen prosek na daily chart na bollinger bands e dali da e pokrijat poziciite ???
Jas ne bi 4epnal zasega.. Sakam da vidam sto ke izleze od Italjanskata bankrotska mandza sto po4na da se kuva vo petokot.
Inaku okolu 1.1854 imashe zabrzuvanje na pad i ja duplirav pozicijata od 1000 nad 2000 short EURCHF.
Druga iddea : Short LNKD. Jas ja imam na istata platforma kako i forexot..
EURCHF 1.1681 and dropping
Maka mi e samo oti ne staviv 1000 eur na 1:10... Ke bea 500 evra Ama ako, pomalku rizik posigurno, forexot e pak mesto kade sto najbrzo mozi da se nastrada.
Vtorata pozicija na pokriena na 1.1675... +179 pipsa... Prosto dobro e da se pokrie barem del na tehni4ki indikatori sto vrishtat oversold...Inaku prvata pozicija ke 4eka da go vidi denot koga ke se odmota perifernoto klop4e...
Meanwhile on the italian penislula...
- INTESA SANPAOLO SPA <ISP.MI> SUSPENDED FROM TRADING LIMIT DOWN
- UNICREDIT <UCG.MI> SUSPENDED FROM TRADING LIMIT DOWN
Give us CDS!
Inaku zlato denomininarno vo evra se dvizi nagore...
Za site sto mislat deka svajcarskiot frank ili zlatoto se poskapi ke re4am pomislete pak: evroto e poeftino, zlatoto i frankot se nepromeneti...