UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Сити- Наполи.:tapp::tapp:

екипи од 3 и 4 шешир!:tapp:

Pandev%20presentation%2029.jpg

Помирете се дека оваа сезона натпреварите на Наполи стандардно ќе одат секое коло на (К)анал5.

КОГА ЌЕ СЕ СПАСИМЕ ГОСПОДЕ ОД КАНАЛ 5??????

ЗЛАТЕН МТВ!!!

Од тие, ајде да речеме неутрални утакмици (со тимови скоро без навивачи во Македонија), Сити - Наполи е најинтересна. Факт. Ако го дадат Реал, или Манчестер, или Интер, или не знам кој, другите ќе се бунат. Вака најпаметно е ова.

Од тие, ајде да речеме неутрални утакмици (со тимови скоро без навивачи во Македонија), Сити - Наполи е најинтересна. Факт. Ако го дадат Реал, или Манчестер, или Интер, или не знам кој, другите ќе се бунат. Вака најпаметно е ова.

Па боље Реал или Манчестер да ги даваат,него ли да глеам екипи што прв пат играат во ЛШ,што реално ништо посебно нема да направат и скроз се неинтересни за пошироката јавност!!!

Абе ок е да ги давваат Наполи ама само АПОЕЛ да не го дават па Наполи е добар тим исто и Сити ќе има добар фудбал сепак подобро ќе беше Баер и Виљареал да ја даваат ама тоа е.Значи сега во живо на Канал 5 ќе одат:
Вторник: Барселона - Милан
Среда: Наполи - Сити
А на 5+ ќе даваат ли некој ?

Судии за утрешните натпревари:

Челзи-Леверкузен - Stéphane Lannoy (FRA)
Гекн-Валенсија - Thomas Einwaller (AUT)
Олимпијакос-Марсеј - Pedro Proença (POR)
Дортмунд-Арсенал - Gianluca Rocchi (ITA)
Порто-Шахтар - Felix Brych (GER)
АПОЕЛ-Зенит - Eduardo Iturralde González (ESP)
Барселона-Милан - Referee: Martin Atkinson (ENG)
Плзен-БАТЕ - Laurent Duhamel (FRA)

За кого како. Јас како неутрален фан пре би гледал Сити - Наполи одколку Динамо - Реал / Бенфика - Манчестер.
Е сега, можеше да оди и Виљареал - Баерн, за таа би гласал да можеше, али ќе има време и за нив, ќе ги гледаме Баерн против Наполи и Сити.

Брејкинг Њуз !!!!!!!!

на 5 плус во вторник , дербито помеѓу Плзен - Бате Борисов.
во среда уште подобар меч , Базел - Отелул Галати.
идеме исто темпо како лани :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom