Кој е најпознатиот антихрист на форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата Donald Sikert
  • Време на започнување Време на започнување

Koj e "Najpoznatiot" Antihrist na Forumov :)

• Вкупно гласачи
    109
Дали може веќе да го договориме датумот за пијачка?

Петок 16 ти септември, Ајриш Паб (или било кое друго место)?

Абе, шутрак, тоа е верничка вага. На погрешна тема мериш. Затоа не ти искача. Атеистичката ти е во килограми, тибам шупакот.

Земи прво школо нешто научи. У второ се учат мерките. Не е тешко. Треба само да истрпиш.

:Dtemata e sosema vo red., da vidish itekako e tochna ., a kaj ateistite samo do kilogram li doagja. e jes imate tezhina...ppfffff......i nema potreba jas tebe da ti i###### ne sum toa shto si ti ., ebam jas toa shto e normalno za toa a ne tebe tuka ., neshto drugo ti pravam ., ...

i merka za tezhina e gram ., e aj sea koj ke odi :LOL: vo prvo oddelenie:icon_lol:

Дали може веќе да го договориме датумот за пијачка?

Петок 16 ти септември, Ајриш Паб (или било кое друго место)?

Гласам за 14 дена подоцна.
--- надополнето: Sep 12, 2011 9:17 AM ---
Ај не зезајте. Ај :)

:Dtemata e sosema vo red., da vidish itekako e tochna ., a kaj ateistite samo do kilogram li doagja. e jes imate tezhina...ppfffff......i nema potreba jas tebe da ti i###### ne sum toa shto si ti ., ebam jas toa shto e normalno za toa a ne tebe tuka ., neshto drugo ti pravam ., ...

i merka za tezhina e gram ., e aj sea koj ke odi :LOL: vo prvo oddelenie:icon_lol:
Трт-прт-врт... „кога ќе пораснам ќе научам да се артикулирам и да пишувам кохерентно“.

Мерка за тежина е грам, но имаш ваги градуирани во микрограми и милиграми (оние за мерење мозоци као твојот) и имаш ваги градирани во килограми и тони. Последниве се за стока и мозоци на многу паметни луѓе. Не за вернички.

Гласам за 14 дена подоцна.
--- надополнето: Sep 12, 2011 9:17 AM ---
Ај не зезајте. Ај :)
Епа, ввтора рунда. Ние да се загрееме у петок, а ти ќе доеш на разиграно, шо!

Епа, ввтора рунда. Ние да се загрееме у петок, а ти ќе доеш на разиграно, шо!

Јас можам овој петок, само барам да ми се обезбеди превоз, сместување во Александар Палас и Украинка...

:D

Јас можам овој петок, само барам да ми се обезбеди превоз, сместување во Александар Палас и Украинка...

:ROFLMAO: oups pak neshto bara ., ko malechko dete.,

na voziloto defekt ke predizvikash.,
posle tebe vo aleksandar palas nikoj nema da saka da stapne

a za ukrainka mozhe ., za tebe samo takvi ., polni so trishko ., sida i takvi raboti:LOL:

Трт-прт-врт... „кога ќе пораснам ќе научам да се артикулирам и да пишувам кохерентно“.

Мерка за тежина е грам, но имаш ваги градуирани во микрограми и милиграми (оние за мерење мозоци као твојот) и имаш ваги градирани во килограми и тони. Последниве се за стока и мозоци на многу паметни луѓе. Не за вернички.
dobro e napredok se gleda ., priznavash deka ne si dorasnat:icon_lol:

ej choek ovoa ti e mnogu jako .......poslednive se za <>stoka<>i mozoci<>....:)top ten si nema shto:LOL:

Може бе, може на разиграно да дојдам. Премногу ,,гревови,, и ,,благослови,, ми се случија последниве 24 саати. Навистина ми требаат психички здрави луѓе.

Ако сакаш, може пригодно насловениот Хотел Бимбо, само што пансионот иде со бугарка.

Шо ќе праиш сиротана атеистичка. За Палас + украинка обрати се кај Чорба.

Ако сакаш, може пригодно насловениот Хотел Бимбо, само што пансионот иде со бугарка.

Шо ќе праиш сиротана атеистичка. За Палас + украинка обрати се кај Чорба.

Хмм, а ако ме натера Чорбаџијата да исповедам радикален калвинизам во замена за Украинка за една ноќ?

Тешки се овие дилемите...
--- надополнето: Sep 12, 2011 10:05 AM ---
Може бе, може на разиграно да дојдам. Премногу ,,гревови,, и ,,благослови,, ми се случија последниве 24 саати. Навистина ми требаат психички здрави луѓе.

Советувам една духовна сеанса со Мики1. После толку смеење со него, ќе се преродиш...

Гледам за сега само јас, ДБацк и Ставрогин (со одредени услови:P) го потврдуваме петок 16 ти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom