Кој е најпознатиот антихрист на форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата Donald Sikert
  • Време на започнување Време на започнување

Koj e "Najpoznatiot" Antihrist na Forumov :)

• Вкупно гласачи
    109
vo ajrish pub., a mozhe padobranec megju ateisti:ROFLMAO:., a vo kolku popladne vecherta ?

Може бе шутрак, ако не можеше немаше да биде јавно нели?

Времето ќе го договориме во петок, веројатно 20 или 21 часот ќе видиме.

:LOL: samo kazhi kakva bija da i bidat koricite., samo nemoj crvena ., edna imam takva so skm i si ja chuvam:cool:

Може бе шутрак, ако не можеше немаше да биде јавно нели?

Времето ќе го договориме во петок, веројатно 20 или 21 часот ќе видиме.
ако има консензус, јас сум за 20 часот

Жал ми е што не можам да ве дружам. Убав провод и некој нека носи нотес за запишување бисери :)

ej aj da se dogovarame vo chetvrtok ., sega e ponedelnik ., ke se ispokarame do togash., inaku odgovara 20h:)

Ako e do terminot ili denot kazi, da smenime
Не е, имам приватни обврски кои налагаат постојано да бидам дома. Не можам да дојдам до Скопје.
Земете го Мики место мене :pos:

Советувам една духовна сеанса со Мики1. После толку смеење со него, ќе се преродиш...

А не. Него неговиот Дедо Мраз ќе му помогне, јас немам виши сили на моја страна. А мојот мозок е кутар и истоштен од грешници и благословени.
--- надополнето: Sep 12, 2011 1:07 PM ---
Не е, имам приватни обврски кои налагаат постојано да бидам дома. Не можам да дојдам до Скопје.
Земете го Мики место мене :pos:

Абе ти не му сакаш ич добро на Микита. Немој така, не е хумано :)
--- надополнето: Sep 12, 2011 1:08 PM ---
П.С. Атеисту, јас имам членска од христијанска партија, ама во полето за религиозна припадност и понатаму ми стои АТЕИСТ.

A како ќе се препознаете кој е кој... Мики веројатно ќе дојде порано со кадилница и темјан и ќе го окади цел просстор, Чорбаџијата ќе има куп брошурчиња од типот “Вистинскиот спасител“, Ипсимус ќе дојава на црн овен а околу врат ќе му звецкаат ланчиња со пентаграми мали лобањи и крстови обесени наопаку....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom