- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.197
Јас знам неколку магариња на форумов кои пишуваат...Ептен е потврдена:
Магариња кои зборуваат
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас знам неколку магариња на форумов кои пишуваат...Ептен е потврдена:
Магариња кои зборуваат
Јас знам неколку магариња на форумов кои пишуваат...
Ај ко ќе потврдиш една од овие горе - пиши ми.
И јас го знам, штотуку го цитирав неговиот пост.И ја знам еден малоумник на форумов, кој не знае ни што пишува...
Не верујем. Де, да видам како.
Ја знам и пар мајмуни.Јас знам неколку магариња на форумов кои пишуваат...
Инаку, еволуцијата можеш да ја видиш на следнава слика. Се вика филогенетско дрво>
![]()
Ако сакаш ќе ти го објаснам дрвово. Не ми е тешко.
Ја знам и пар мајмуни.
Илустративно, тоа изгледа вака:За потвда на погоре напишанот, треба вера, а тоа (верата) е она кое Ти го немаш.
И јас го знам, штотуку го цитирав неговиот пост.
Погоре напишаното, Мики, се глупости. Не каживаш ништо конкретно. За било која работа во светот можешш да го напишеш истиот пост и пак ќе биде празен.Кратко и јасно: со насилие, со насилно превземање на власта и радикална промена на општеството од позиција на сила, преку која (сила) се врши и насилна промена на светогледот, користејќи го образовниот систем.
Можам да одам и во детали, но погоре напишаното е доволно.
Гледам и папагал имаме тукаИ јас го знам, штотуку го цитирав неговиот пост....![]()
Илустративно, тоа изгледа вака:
![]()
Погоре напишаното, Мики, се глупости. Не каживаш ништо конкретно. За било која работа во светот можешш да го напишеш истиот пост и пак ќе биде празен.
Гледам и папагал имаме тука![]()
Навреди од типот „и ти мене“ од верници воопшто не ме тангираат. Ионака пагалството ви е единствениот аргумент.Ааааа, глеаш како звучи Твојата навреда ко ќе падни на Твојата гла, а?
Во секој случај Атеист, имаш мое јавно извинување за навредата која Ти ја упатив: Ти се извинувам, се надевам не ја земаш за сериозно и дека ќе ми ја простиш.