Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.653
Поени од реакции
7.300
Не е бре луѓе само до формацијата... Едноставно Гасперини е слаб тренер... Играчите немаат доволно мотивација, засилувањата се „ослабнувања“, страните ни ги држат Нагатомо/Оби/Џонатан, поставеноста на теренот е очајна, желбата за доминација е никаква, подготвеноста е комплетно под ниво, подготвителниот период беше очаен, одбраната ги изигра своите најдобри денови одамна, нападот е тап...
Формацијата е најмал проблем... Се останато е поалармантно!!!
Другар формацијата е проблем ми игра со 3-ца во одбрана ова не е Шпанија никој од играчите не знае каде тера. Освен Оби,Џонатан,АЛаврез другото беше мртва природа.
Нека ти текне против Олимпијакос кога ја смени формацијата во 4-3-3 одма израмнивме и имавме шанси за гол денес ова беше како да играме против барселона.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Бене и тогаш имаа милион дупки на тој дел, малиот број на голови примени нека не те залажува, уклучи хајлатси со Палермо тој период, со Каљари, со Удинезе дома, со Милан дома, со Лацио гости, Киево, Тотенхем и ред други ...
Лоши беа, не до овој степен ама беа лоши, далеку од онаа одбрана која ја играа сезона претходно.

Али како и да е, да, ова реков до кој степен е лошо.
Ме мрзи да уклучувам, али со Милан имаа еден шут кон гол, од пенал :D

А да, ако споредуваш со таа сезона, ќе се мачиш цел живот, никогаш нема да доживееме таква одбрана, повеќе :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.935
Поени од реакции
45.062
Не е бре луѓе само до формацијата... Едноставно Гасперини е слаб тренер... Играчите немаат доволно мотивација, засилувањата се „ослабнувања“, страните ни ги држат Нагатомо/Оби/Џонатан, поставеноста на теренот е очајна, желбата за доминација е никаква, подготвеноста е комплетно под ниво, подготвителниот период беше очаен, одбраната ги изигра своите најдобри денови одамна, нападот е тап...
Формацијата е најмал проблем... Се останато е поалармантно!!!
Тоа и мене ми е муабетот, лани играа со 4312 против Шалке дома, ги силуваа, не е се до форматот, проблемот е што во одбрана они немаат никаква игра без разлика на формацијата, еве ќе бидат 4 во линија, и ? А италијанец е, тоа најмногу ме буни, они ако се добри у нешто тоа е одбраната.

Инаку тимов е одличен, во тоа се уверивте и денес, Алварез може да прерасне во страшен играч централно у средината, изигра фантастично на тој дел од теренот, Џонатан е супер на бековската позиција, за Форлан, иако Бране се изнајаде гомна ја искрено сум задоволен од прикажаното ко за прв меч во Италија а дефакто може многу повеќе од ова и истото ќе дојде кад-тад, истото важи и за Зарате.

Ама дај бе, што кур е ова назад, се местат ко Саша Греј у порничи за пенетрација, ги бушат ко Роко у свои најдобри денови, за греота се ...

Барези и останатите тренери у тимов кои се дел од техничкиот кадар покрај Гасперини незнам каква улога имаат по заминувањето на Мурињо, тогаш се играше перфектна одбрана, сигурно Мурињо не им ставал слушалки на уши дур делел совети и превез на очи дур работеле на тој сегмент од теренот за време на тренинзите.

Член од
20 јули 2011
Мислења
55
Поени од реакции
5
:pos:
Get a Life, Комплекс, Амеба, Гасперсон ..... Знаци на немоќ !!

Можете сега да продолжите со дискусијата дали Робињо го напуштил тренингот или не !!!
Ти напушти ја темата!!! и не збори за комплекс кога доагаш у наш фан клуб и провоцираш и јадеш тоа што не се јаде!очигледно 5 титули по ред и Триплете ви имаат набиено комплекс во гзовите па се радувате повеке на пораз на Интер отколку победа на Милан!

А сеа за Интер..После поразов,не треба уште една шанса,одма треба да се избрка Гасперини!!Пораз ко пораз може да му се случи на секој,меѓутоа тактиката и поставеноста на играчите и утнатите позиции на 3-4 играчи е сериозен пропуст!Снајдер крило????Зарате на клупа после 30 минути:rolleyes:па прва утакмица му е коњу еден,треба ли малце самодоверба??Занети централен дефанзивец??Да не приметиш 90 минути дека Џонатан ке го искине Балзарети по десна страна?Пацини на клупа 90 мин??Се чуваме за Трабзон??Деки и Камби се спори за двајцата у прва постава,а Алварез супер изигра од кога влезе.МНОГУ ама МНОГУ работа има за да се донесат на право место работите во Интер.Имаме екипа,имаме играчи и имаме некој што се нарекува тренер!

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.745
Поени од реакции
6.471
Џонатан,Алварез и Оби имаат светла иднина во Интер али само Гасперини да не ги упропасти! Имаме добар тим,само формација одма да се менува иначе во спротивно Гасперини аут!

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.935
Поени од реакции
45.062
Нема асален во фан клубов изгледа...РЕТАРДИ СТЕ СИТЕ..
Панче

Aко имаш нешто во врска со темава да кажеш, без провоцирање и потење, враќај се, до тогаш ^

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Панче

Aко имаш нешто во врска со темава да кажеш, без провоцирање и потење, враќај се, до тогаш ^
Зар мислиш дека Панче Пауло Малдини Легенда [random cool stuff here] Крстески, може да си направи акаунт на форумот? Не е Панче тој, дефинитивно.

Nonteizam

Полихистор
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.129
Поени од реакции
790
Тоа и мене ми е муабетот, лани играа со 4312 против Шалке дома, ги силуваа, не е се до форматот, проблемот е што во одбрана они немаат никаква игра без разлика на формацијата, еве ќе бидат 4 во линија, и ? А италијанец е, тоа најмногу ме буни, они ако се добри у нешто тоа е одбраната.

Инаку тимов е одличен, во тоа се уверивте и денес, Алварез може да прерасне во страшен играч централно у средината, изигра фантастично на тој дел од теренот, Џонатан е супер на бековската позиција, за Форлан, иако Бране се изнајаде гомна ја искрено сум задоволен од прикажаното ко за прв меч во Италија а дефакто може многу повеќе од ова и истото ќе дојде кад-тад, истото важи и за Зарате.

Ама дај бе, што кур е ова назад, се местат ко Саша Греј у порничи за пенетрација, ги бушат ко Роко у свои најдобри денови, за греота се ...

Барези и останатите тренери у тимов кои се дел од техничкиот кадар покрај Гасперини незнам каква улога имаат по заминувањето на Мурињо, тогаш се играше перфектна одбрана, сигурно Мурињо не им ставал слушалки на уши дур делел совети и превез на очи дур работеле на тој сегмент од теренот за време на тренинзите.
Глупо е да го критикуваш тимот ако си дал 3 гола на гостување во Сицилија... Исто така е глупо да загубиш кога си дал три гола во Палермо.

Додека е врела дебатата околу формацијата:

Judge Inter's results, not my formation - Gian Piero Gasperini

Значи сега за сега: Гасперини 0, Ние 1, Морати :mad:

Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
Што сакате повеке од одбранава..кога Лусио 32, Занети 38, Самуел 33 години. Против Иличич 23, Хернандез 21 и Миколи 32 години, но сепак Миколи иако има 32г. сепак каде каде е побрз од нашава одбрана.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Ајде се надевам ке се среди Гасперини,ке склопи добра формација од нареден меч,и Снајдер како крило јок.

Панче :pos::pos::pos:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.935
Поени од реакции
45.062
Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
Зар мислиш дека Панче Пауло Малдини Легенда [random cool stuff here] Крстески, може да си направи акаунт на форумот? Не е Панче тој, дефинитивно.
Што е бе Биланисти...ако сте толку јаки што не го тепавте Лацио...да покажавте некоја подобра игра во петокот ајде, ама вака незнам што се буните...
--- надополнето: Sep 11, 2011 9:15 PM ---
Ти бе друже, ти, знам дека ретко се глеаш у огледало

И мрш од темава, неаме потреба од твојата неинтелигентност, најискрено.
:pos::pos: Кој е овој Мусолини ли е или ...:pos:

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.653
Поени од реакции
7.300
Ти бе друже, ти, знам дека ретко се глеаш у огледало

И мрш од темава, неаме потреба од твојата неинтелигентност, најискрено.
Кај го најде бе хахахаххахаххахахахахахаххаха ме изнасмеа ахахаххахахаххахахахахах :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom