Македонија - Русија, 12.09 - 20:00 ч.

A

Auditore

Гостин
Утре идеме на победа и против Русите !
Многу ми е криво за Гечевски, се надевам дека ќе смогне сили барем да биде присутен таму како мотиватор, сигурен сум дека Самарџиски или Чеканот ќе го заменат добро и ќе дадат 150% од себе, идеме на победа !

Член од
11 јуни 2010
Мислења
230
Поени од реакции
74
Ако сакаме да бидеме вака јаки во фудбал дај да зееме некој ко МекКејлеб ама фудбалер некако.... :D

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Баш сеедно ми е на утрешниот натпревар,сакам да ги исплескаме Србите,но ако гледаме реално да беше ова на некое друго место Литванија немаше да биде ништо посебно,Србија е далеку поквалитетна од нив,а баш гледано од тој аспект ако се разиграат и им тргне шутот Србиве можат да бидат далеку поопасни и од судиите и публиката заедно.

M

Mario Gómez

Гостин
Мислам дека Србија далеку повеќе ќе ни одговара. Но не треба утре да се отепаме за да играме со Србија, лагано да си ги процениме шансите со Русите и ако се укаже простор за победа, секако да победиме.
Далеку помали ни се шансите со Литва.

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Незнам за вас,ама јас мислам дека полесно ќе поминеме со Литванија отколку со Србија!
Само мое мислење кажувам!

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Е дури од утре натаму почнува зортот..... Не сакам ни да помислам како би било да играме против 15000 илјадна публика :cautious: И да одиграме у таков случај на ниво - судиите ќе не испоубијат на лични !!!
Затоа стегање заби и да си победиме и утре па што биде нека биде. Еве најновото е дека и Гече( :cuc:) нешто им оди контра на лекарите па ништо чудно да гледаме утре мумија на теренот :icon_lol:

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.362
Поени од реакции
5.448
Новата заедничка химна на Хрватска, Грција, Финска, БиХ,Грузија и Словенија
А можевме повеќе да имаме сега
но МекКејлеб пак ни бега
... ... ... Перо Антич лупа рампи
Самарџиски пак ни влета
... ... Војдан пак ни краде топки
Илиевски дава тројки
И кога не ебеше
тој ни се смееше

П

Паспарту

Гостин
Е дури од утре натаму почнува зортот..... Не сакам ни да помислам како би било да играме против 5000 илјадна публика :cautious: И да одиграме у таков случај на ниво - судиите ќе не испоубијат на лични !!!
Затоа стегање заби и да си победиме и утре па што биде нека биде. Еве најновото е дека и Гече( :cuc:) нешто им оди контра на лекарите па ништо чудно да гледаме утре мумија на теренот :icon_lol:
Да беа 5000...

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
^^^
:pos:
Ајде бе и вие ептен буквалисти сте станале.
Мислев на МНОГУ. Друго е наравоучението на постот :)
Ете исправено е, продолжете со дискусијата

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529
Што точно кажал Игорче на вестите во сител за Гечевски? Барам на нет неможам да најдам, дека можеби ке игра?

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Што точно кажал Игорче на вестите во сител за Гечевски? Барам на нет неможам да најдам, дека можеби ке игра?
Незнам за Игорче ама ова последно го прочитав на Фан страната на Борче на ФБ

Тодор Гечевски: Ќе играм, не ми е убиена раката со која што шутирам!

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Утре нашиве ќе јадат се пред себе...бидејќи ако сте приметиле(во секој спорт)...помалите екипи се многу помотивирани кога играат против тимови од светски ранг.

п.с Ние и Русија 150 милиони :P(за тие што им е позната изреката)

Kajgana Shop

На врв Bottom