Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.935
Поени од реакции
45.064
Не си се бунете ! Судијата ова она, кај пенал ви суди не ви чини ! ДРВА СТЕ признајте....И оваа година за ОПСТАНОК, ја гарантирам ! Наздравје нека ви е ! FORZA MILAN !
Ја гарантирам дека е ова Панче Малдини, ваков кретенизам у виртуелен свет само он може да шири ...
Изгуби се од темава, си имаш фан клуб Милан, тролај таму.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
:pos:
Get a Life, Комплекс, Амеба, Гасперсон ..... Знаци на немоќ !!

Можете сега да продолжите со дискусијата дали Робињо го напуштил тренингот или не !!!
Ти бе глуп, ти па да немаше комплекси немаше да доаѓаш тука да тролаш на секоја победа/пораз на Интер, дојде пред две сезони, ни лижеше гз, го дудлаше на секој од тука и сеа ми глумиш нешто овде. Знак на немоќ беше тоа твоето, коа ко лигле идеше се упикуеше а сеа седиш и тролаш зад тастатура, тоа ти е комплекс ти еам кретенот.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Хаха Палермо им еба матер на комшикиве !!

А Робињо ќе игра со Барса немајте гајле !!

Упс сум ја згрешил темата !
Бравос Бравос. ;)

Што понатаму,ајде добар потег за тоа што Зарате го извадил не му идело,али влезе Снајдер и не играше негова позиција,играше крило што најтапа позиција му било.Ова формација 3-4-3 ми иде на нерви,и ако продолжи Гасперини да ја игра во иднина,очекувајте нов тренер од Јануари.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.745
Поени од реакции
6.471
3-4-3 и дефинитно пртотив појаки екипи не е добра формација,погледнете само колку простор има кога ни прават контри затоа и примивме 4 гола а можевме и 6 да примиме! Имаме добри играчи само ни треба асален тренер кој ке ги мотивира и ке ги уигра и ке правиме лом,друга лоша работа кај Гасперини е што Снајдер го игра крило :tapp: ! Надеж ми дава Алварез,дечкото ко да игра 5 сезони во Италија а не една,таква слобода во играта немам видено кај никој друг во прва сезона,ЗНАЧИ ГАСПЕРИНИ МЕЊАЈ ТАКТИКА!!

VratislavGresko

self-declared Macedonian
Член од
17 август 2009
Мислења
141
Поени од реакции
48
веројатно гасп сега ќе направи корекции-
1. да се проба со двајца наместо со тројца во одбрана, наместо 7 ке се нагледамо може и по 10 гола на натпревар.
2. снајдер наместо како крилен да биде најистурен напаѓач, да се движи исклучиво во 16-тникот на противникот.
3. кога некој играч во 5 минута од 1 полувреме ке направи грешка-гасп веднаш да го замени, да го покаже со прст, да му се исмее во фаца и да го исплука и на крај отера у п.м(како со зарате)
4. најважно, ако некој мрчи против супер-формацијава на гасп, да не ве боли многу к...т вас за формација, човекот со неа има стигнато до четврт-финале од италијанскиот куп. значи подобро нешто не постои

• Ми се допаѓа
Reactions: M-M
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Држава со ваква младина не треба да се грижи за својата иднина, така кажа Тито на времето, што да кажеме за тим со ваква одбрана и тактички пристап ?!?

Дозволија десеткуван тим, со човек кој дебитира ко тренер, да ги понижат ...

Немам никаква замерка за односот кој го имаа во нападот, 2 гола дадоа, изнудија и пенал за исклучување кој не беше санкциониран, ама со таква игра во одбрана и со ваков тактички пристап можат да сањаат и ЛШ и излез во нокаут фаза од моменталнава смешна група. Срамота за Гасперини, срамота, ова да го дозволи, работел во Јуве долго време, италијанец е а незнае да постави игра во одбрана, 4 гола да примат, милион контри да им направат, шанси за 8 гола да има Палермо, 100 фаули да направат во зона на удар за Миколи ( една ќе влезе ) и мал милион други негативни аспекти од играта во одбраната ...

Не постои изговор за овој срамен приказ, нит мечеви на репрезентации, нит неугираност, се гледа дека а се пробијат Камби и Дејо противникот создава многу лесно простор за гол.

И Барези и компанија, беа тука со Мурињо, знаат како се играше тогаш во одбраната, ја ви гарантирам дека и со 433, 4312, сеедно, исти случај ќе се назад, се плашам дека капацитет за игра у одбрана да постави Гасперини нема, ко и Лео што немаше, а и Рафа.

Уште еднаш ќе кажам, срамота.:tapp:
Ова не ти требаше. Барем додека го имавме Самуел, Интер немаше примено повеќе од еден гол, а во просек помалце од гол на натпревар.
Ако за нешто беше океј Рафа, тоа беше одбраната.
За другото се согласувам. Вака во одбраната не бевме очајни ни со Лео...

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Ако сакате да профитирате од Интер годинава , пишете ГОЛ-ГОЛ на повекето утакмици. И не , грешка беше тој што го спомна Бенитез , има да молиме по Леонардо да се врати не Бенитез.Значи уште не ми се верува,, СНАЈДЕР КРИЛО ЕЕЕЕЈ,ПРВО НА КЛУПА ПА ПОСЛЕ КРИЛО!!! Абе имаш ли два грама памет бе идиот еден.

И дај средете ги троловите од групава.

Nonteizam

Полихистор
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.129
Поени од реакции
790
Бравос Бравос. ;)

Што понатаму,ајде добар потег за тоа што Зарате го извадил не му идело,али влезе Снајдер и не играше негова позиција,играше крило што најтапа позиција му било.Ова формација 3-4-3 ми иде на нерви,и ако продолжи Гасперини да ја игра во иднина,очекувајте нов тренер од Јануари.
А до јануари шчо че праиме???

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Ти бе глуп, ти па да немаше комплекси немаше да доаѓаш тука да тролаш на секоја победа/пораз на Интер, дојде пред две сезони, ни лижеше гз, го дудлаше на секој од тука и сеа ми глумиш нешто овде. Знак на немоќ беше тоа твоето, коа ко лигле идеше се упикуеше а сеа седиш и тролаш зад тастатура, тоа ти е комплекс ти еам кретенот.
100 пати сум ти кажал тие филмои за комплекси на некој друг, као на помладите навивачи на Милан или на постарите на Интер, знаеш тие од мизеријата времето, оние пред Мурињо !!

Разликата е што ако сакаш да пукаш сеир треба да знаеш да го примиш, ја за разлика од тебе пиченце примам сеир на своја сметка !!

Дојдов со вас да испоштуем некои овде што ги имате нормални и прави навивачи и дека се имав кладено со Фантом на тој меч !!

Затоа сеј си тамо глеј ги јебачките голои на Палермо и плачи. Пошо со Гасперсон сезонава ќе се изнаглеаш вакви мечеви !!

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.653
Поени од реакции
7.300
Значи треба да појдам до Милано и на Гасперини да му ја узлупам главата од ѕид за да сфати дека формацијата 3-4-3 не ја бива!!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.935
Поени од реакции
45.064
Милито, Алварез, Џонатан се за пофалба, поготово принцот, цар :cuc:, се останато брука невидена ...
Ама не гледам зашто да се плука по играчите кога оној од клупа не знае да постави игра во одбрана, она од пријателските се пресликува и сега, истите контри им ги прават истите дупки ги имаат, тоа не е случајност.

Со Мурињо го тераа Чави раце да шири зашто немаше каде да подаде, само тогаш го имам приметено Чави во таква безидејна ситуација, а сега мочковци курташак си играат на половина на Интер, да беа некој подобар тим 8 гола можеа комотно да дадат.

Во полошо издание Интер у одбрана сум ги гледал само против Шалке лани дома и со Милан онаа 6ка, е до тој беден степен догураа на тој дел од теренот.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.922
Поени од реакции
8.798
И Рома и Интер со погрешни тактики, епа можеме да очекуваме интересен меч наредното коло на Меаца :D
Кај вас е добро како што гледам функционира нападот, кај нас и таму чкрипи :D

Kajgana Shop

На врв Bottom