Студентски домови

Член од
23 ноември 2008
Мислења
27
Поени од реакции
3
Е колку се изнервирав кога видов дека ме нема на конечната.Исфрустрирана сум до немај каде..Сите документи,со сите петки сите 4 години,ама пропустот ми е што не си фатив врски..Надежта последна умира,ама сепак умирала! И сега кога се нема друг излез морам да се усогласувам со нашиов "убав" македонски систем наречен:ако татко ти е владика ќе бидеш и ти! Мислите ќе ми помогнат врски сега? :cautious:

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
Е колку се изнервирав кога видов дека ме нема на конечната.Исфрустрирана сум до немај каде..Сите документи,со сите петки сите 4 години,ама пропустот ми е што не си фатив врски..Надежта последна умира,ама сепак умирала! И сега кога се нема друг излез морам да се усогласувам со нашиов "убав" македонски систем наречен:ако татко ти е владика ќе бидеш и ти! Мислите ќе ми помогнат врски сега? :cautious:
Зависи каква е врската и за во кој дом е. Има некој што ги нема ни на прелиминарни ни на конечни па пак ќе седат во дом. Така да имаш шанси само што ете, се зависи од „владиката„. Ургирај секако!

Член од
14 декември 2008
Мислења
288
Поени од реакции
9
Абе има некој на форумов што бил/е во трета зграда на Стив?
Какви се условите таму? Фала однапред за искрениот одговор :)

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Абе има некој на форумов што бил/е во трета зграда на Стив?
Какви се условите таму? Фала однапред за искрениот одговор :)
Трета зграда ти е женска зграда, 95% се woman тамо, 3-4ца у соба , водма имаш во соба, вц заеднично на спрат.

Член од
14 декември 2008
Мислења
288
Поени од реакции
9
Трета зграда ти е женска зграда, 95% се woman тамо, 3-4ца у соба , водма имаш во соба, вц заеднично на спрат.
Не прашував за мене :) ....
Поентата ми беше...дали има барем 'средни' услови за живеење
И како е во другите две згради...ако можи да се прешверцува таму :)

Член од
2 јули 2007
Мислења
472
Поени од реакции
27
Како прво не се толку битни 5ките туку финансиите по член у фамилија...а пропустот што си го напраила може да го поправиш ако имаш човек може да те всели и во декември...поз

Член од
23 ноември 2008
Мислења
27
Поени од реакции
3
Како прво не се толку битни 5ките туку финансиите по член у фамилија...а пропустот што си го напраила може да го поправиш ако имаш човек може да те всели и во декември...поз
Е тој дел со финансиите и не ми е баш јасен,ама кај нас е златна средина,не би требало заради тоа да не сум примена! Впрочем и повеќе од јасно е дека се' е до врските :) ајде ако не биде ништо постојат и други алтернативи.. :)

Член од
2 јули 2007
Мислења
472
Поени од реакции
27
Е тој дел со финансиите и не ми е баш јасен,ама кај нас е златна средина,не би требало заради тоа да не сум примена! Впрочем и повеќе од јасно е дека се' е до врските :) ајде ако не биде ништо постојат и други алтернативи.. :)
ПП за кој дом поднесе

Член од
24 август 2011
Мислења
17
Поени од реакции
4
Луѓе цел интернет преобрнав не можам да најдам една саглам листа на потребни документи за кога ќе се вселувам. Овој глупавиот лист за жиранти точно ли е дека требало да има печат од фирмата каде што работи жирантот?!?!

Kajgana Shop

На врв Bottom