Ivana*Antique
Чисто информативно
- Член од
- 5 септември 2011
- Мислења
- 312
- Поени од реакции
- 144
Тешко, за жал...Приговори ова она помагаат ли или тешко..??
Тешко, за жал...Приговори ова она помагаат ли или тешко..??
Зависи каква е врската и за во кој дом е. Има некој што ги нема ни на прелиминарни ни на конечни па пак ќе седат во дом. Така да имаш шанси само што ете, се зависи од „владиката„. Ургирај секако!Е колку се изнервирав кога видов дека ме нема на конечната.Исфрустрирана сум до немај каде..Сите документи,со сите петки сите 4 години,ама пропустот ми е што не си фатив врски..Надежта последна умира,ама сепак умирала! И сега кога се нема друг излез морам да се усогласувам со нашиов "убав" македонски систем наречен:ако татко ти е владика ќе бидеш и ти! Мислите ќе ми помогнат врски сега?
Трета зграда ти е женска зграда, 95% се woman тамо, 3-4ца у соба , водма имаш во соба, вц заеднично на спрат.Абе има некој на форумов што бил/е во трета зграда на Стив?
Какви се условите таму? Фала однапред за искрениот одговор
Не прашував за мене ....Трета зграда ти е женска зграда, 95% се woman тамо, 3-4ца у соба , водма имаш во соба, вц заеднично на спрат.
Како прво не се толку битни 5ките туку финансиите по член у фамилија...а пропустот што си го напраила може да го поправиш ако имаш човек може да те всели и во декември...позЕ колку се изнервирав кога видов дека ме нема на конечната.Исфрустрирана сум до немај каде..Сите документи,со сите петки сите 4 години,ама пропустот ми е што не си фатив врски..Надежта последна умира,ама сепак умирала! И сега кога се нема друг излез морам да се усогласувам со нашиов "убав" македонски систем наречен:ако татко ти е владика ќе бидеш и ти! Мислите ќе ми помогнат врски сега?
Е тој дел со финансиите и не ми е баш јасен,ама кај нас е златна средина,не би требало заради тоа да не сум примена! Впрочем и повеќе од јасно е дека се' е до врските ајде ако не биде ништо постојат и други алтернативи..Како прво не се толку битни 5ките туку финансиите по член у фамилија...а пропустот што си го напраила може да го поправиш ако имаш човек може да те всели и во декември...поз
ПП за кој дом поднесеЕ тој дел со финансиите и не ми е баш јасен,ама кај нас е златна средина,не би требало заради тоа да не сум примена! Впрочем и повеќе од јасно е дека се' е до врските ајде ако не биде ништо постојат и други алтернативи..
друже три дена по ред тражам. така ако можеш да ми помогнеш дај ми линк каде што го пишува тоа или кажи ми шо треба да се направи..^ сепак мислам дека те мрзи да читаш