Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Шампионска игра на Барса :olee:

Едноставно нели еден шут немаа Лион...ПРЕКРАСНА одбрана, ЈАЈА ТУРЕ :zver:.

Имаче комонтаторов- "Бојан Крстевски" :pos:

Bravo Barsa. Super igra. Mesi malku poracionalen da bese i Lion uste nekoe golce kje primese.

p.s. Lion vo vtorite grupi na nositeli bea ??? SO ostanva za drugite na noukamp.

Ајдеееее, ги измачкавме Лион! Барса изигра фантастично и доминантно, школски што би се рекло :)

Џовани пак себичеше (маме му ебам :)), изгледа има нешто против Анри :pos:

- Анри даде гол првенец ... ајде ајде ајде!!! Тоа се чекаше! :)

- за Меси само ќе кажам ... :zver:

OWNED!!! Само еден шут имаја во рамките на голот еееееј. Одбрана изигра феноменално. Се радувам за Анри што даде гол првенец. Можеше комотно да биде и 5-0 ама Меси немаше многу среќа. Јебига и 3-0 е доволно :D

Добра игра беше ама имам еден впечаток од кога излезе роналдињо мислам дека поубаво играа

ма цела утакмица играа супер, само фалеа головите во прво полувреме

Честитки за Барселона за првата солидно одиграна утакмица, велам солидно бидејќи очекувам подобри игри. Конечно преработе врската помеѓу средината и нападот тоа е добро. Меси ЗАКОН честитки за Анри да му се множат головите.

Баш ми е криво што не го гледав натпреварот ... мамата! Првиот гол на Анри не го видов!!! :uvo:
Како и да е, се средува таа нервоза со победата ... убајни!!! Оеоеоеоеоеоеоеоеоеоеоеоеоеоеоеоеоеое!:bilder: :bilder: :bilder:

Бојан Кркич е најмладиот играч на Барса во ЛШ!!! Со 17 години и 22 дена го надмина Меси кој со 17 години 5 месеци и 13 дена до сега го држеше рекордот

Ајдеееее, ги измачкавме Лион! Барса изигра фантастично и доминантно, школски што би се рекло :)

Џовани пак себичеше (маме му ебам :)), изгледа има нешто против Анри :pos:

- Анри даде гол првенец ... ајде ајде ајде!!! Тоа се чекаше! :)

- за Меси само ќе кажам ... :zver:
-e nema vrska dos santos e sebicen pa ti si glup natprevarot bese resen i dete so samo 18 godini kako moze da reagira vo takva situacija sam pred gol zasto da ne sutira da bese samo po iskusen toa siguren gol bese (dos santos ke bide mnogu dobar igrac )a anri oste nisto ne pokaza ic ne e podvizen ako prodolzi taka bojan ke mu go zame mestoto.

Dobro e barsa konecno pocna da igra kako st treba i ocekuvam ovaa godina messi da bide najdobar da postigna okolu 10 gola vo ligata na s.
A ako igraat taka ke ja pretepaat i sevilja vo sabota.
A ronaldinjo I Anri(od anri ocekuvam da bide najdobar strelec vo spanija) koga ke ja pronajdat sojata vistinska forma ke bide strasno za gledanje.AAA dos santos i bojan so mesi ke bibat strasna trojka ke go socinuvaat najstrasniot napad.
I se nadevam deka Oleger GROM ke go pogodi pa toj da igra vo barsa nemozam da veruvam od kade go najdoa KOGA VIDAM DEKA SE SPREMA DA VLAZI GO GASAM TELEVIZOROT
pozzdrav do site navivaci na barsa
dos santos i osobeno messi the best:zver: :zver: :zver:

bravo bravo epten dominantno odigraa.

da ne se lazeme lion ne e ni od daleku ona sto bese vo prosli 4-5 sezoni ama sepak impresivna igra na barca.

Ноу Камп ќе добие уште 10.000 места
Британскиот архитект, Норман Фостер, творецот на новиот изглед на Вембли, ја доби можноста да го реконструира и стадионот на Барселона, Ноу Камп. Според шпансите медиуми, планот на Фостер е избран во конкуренција на над 80 проекти, а идниот изглед на најголемиот стадион во Европа ќе биде официјално претставен пред дербито на четвртото коло од Примера меѓу Барселона и Севиља што се игра во сабота. Раководството на каталонскиот тим на Фостер му постави три услови: работите околу реконструкцијата да не попречуваат на редовното одигрување натпревари, да не се нарушува познатата асиметричност на трибините и новиот Ноу Камп да стане препознатлив симбол на градот.
"Стадионот ќе биде супермодерен и комфорен, а капацитетот ќе се зголеми за околу десет илјади места", истакна директорот на конкурсната комисија, Хуан Франкес.
Тоа значи дека новиот Ноу Камп ќе собира меѓу 98 и 104 илјади гледачи, а иако не е прецизирана цената на реконструкцијата, се шпекулира дека Барселона ќе потроши околу 250 милиони евра.

дај боже така да е колку побрзо Рајкард си оди толку подобро за Барса.Нека си оди со Олегер

Можно е Кројф да се врати како тренер на Барса ...

- барем според ова

Аман бе луѓе арен си е рајкард ќе видите за некое коло се ќе си биди супер. По 3 бода со Севиља сите ќе заборат дека нешто кикснал :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom