- Член од
- 10 август 2011
- Мислења
- 2.371
- Поени од реакции
- 1.281
Алексис Санчез го пропушта мечот со Милан !
иикикикик
иикикикик
Држел тренинзи, готов ќе биде со Барса ама не се знае дали ќе го стави Алегри ! Сеа читав на Миланњус, немало ништо сериозно со Боа, ќе патувал за Каталонија !Таиво ќе се врати за со Барса ? Со Боатенг се е во ред или ... ?
Тој ќе биде опоравен, за играње ќе одлучи Алегри !Мали се шансите да заигра Таиво.
Батали ги киксовите во одбрана.. Центра шутовите му се најзакон или ќе е неупотреблив центрашут на прва статива или пак автомацки оди во аут или голаут..НИКАКО АНТОНИНИ човекот еднаставно не е за да игра во Милан јбга се труди ама тоа е тоа уз труд мора да се има и малце мозок,Лацио 2 гола ни даде од таа негова страна ваљда го сфати тоа Алегри ако не наебавме искрено..
Како ќе го ставиш Мексес кога е повреден?Фарса некако слабо игра денеска, Милан мора да го искористи тоа Ех да сум на местото на Алегри одма го ставам овај состав: Абиати; Абате, Мексес,Силва, Замброта/Таиво; Боатенг, Аквилани, Сидорф/Емануелсон; Касано/Робињо;
Пато, Ибрахимович
Мене за поголеми пари ме заеба Барса и Милан наш, туку кога се кај тоКако ќе го ставиш Мексес кога е повреден?
Инаку фарса ми зедоја 6 стотки со тоа шо не тепаја вечерва.
Х ќе ја играм со 100че.Мене за поголеми пари ме заеба Барса и Милан наш, туку кога се кај то
http://www.betexplorer.com/soccer/international/champions-league-2011-2012/nextmatch.php?matchid=6833742
скоро 11 коефициент, со 100 че мојт да си повратиме парите..
А ти сигурен ли си дека е уште е повреден има шанси да се врати за ЛШ Стави го затоа шо јас така би играл а не дека така треба да бидеКако ќе го ставиш Мексес кога е повреден?
Инаку фарса ми зедоја 6 стотки со тоа шо не тепаја вечерва.
Џабе мува без глава е трча незнае каде трча кога ти треба нигде го нема а ако не му даеш топка се буни xD...Батали ги киксовите во одбрана.. Центра шутовите му се најзакон или ќе е неупотреблив центрашут на прва статива или пак автомацки оди во аут или голаут..
ne bidi siguren roma se pojaca go kupi bojan krkic i lamela go prodade vucinic za juventus dodeka sine onie se vklopat ke nastane treta svetska vojna inter se izbruka preodniov rok napoli osven pandev nisto seriozno dodeka milan seuste go ima najdobriot napad ako nemame povredeni van bomel so boateng akvilani i rubinjo (sredina) odbrana abate mexses t.silva taiwo super samo da nemame premnogu povredi sezonavaЛош почеток реално гледано...
Антонини немам зборови за типот, стварно е брука, па мајку му да сум ја на негово место за доброто на тимот би се фрлил од 12ти спрат...
Неста киксаше многу, НЕОПРОСТЛИВО МНОГУ ... откако дојде од лацио ми е омилен играч во Милан, ама од километар се гледа дека веќе е премногу спор, и тоа за 30 годишњаци од типот на клозе и сисе, а за некои побрзи играчи да не збориме... затоа и пред некој ден кога праев анализа на составот и кои би биле моите 11мина не го ставив... Гатузо и Амброзини реално треба торбите да си ги спакуваат...
Аквилани имаше и добри и лоши моменти, само некако многу ми е мрза, ај ваљда ќе го биде(мора на тоа да се надевам иако го хејтам) ...
Се виде дека фали робињо, по средината немаше никаква иницијативе, цело време се пробуваше по страна ама некако не не биваше...
АБАТЕ МАШИНЕРИЈА!!!!!!!!! ЦАР!!!!!!
Ибрахимович не ми беше јасен, цело време оди по страна, дрибла, наместо да чека центаршут...
Боатенг исто така солидно ја одигра утакмицата, само неможе да игра АМ, никако! робињо треба таму да игра...
Сеуште е рано, ама мислам дека МНОГУ ТЕШКО дека че дојдеме до одбрана на титулата, гледаме ист милан од лани, со неколку стари играчи(90%од средината) а другите екипи се уште појаки(Наполи,Рома,Јувентус) ... ќе биде тврда оваа сезона...
Ако испаднеме флоп оваа сезона ќе биде благодарение на галијани и никој друг!
Со барса очекувам да се држиме, и да изгубиме не е страшно, само да не се обрукаме таму...Поздрав и Forza milan!