Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Боатенг, нека го вадат, Пато на негово место, Касано позади Ибра и Пато, максимално офанзивно, ако се оди на победа...

Ахх.. го видов ДИДА, после толку време! :love:

и еве го, брадоњава... да го видимо и него

Не ми прае мерак одбранава на Милан... поточно Неста.

ама затоа мерак ми прае Аквилани! Уште од прва утакмица покажуе дека може да го замени Пирло.
- Аквилани - Касано - Ибра ГОЛЛ
- Аквилани - Касано ГОЛЛ

и мерак ми прае фризурата на Боатенг :rolleyes: уште да знаев со што ја прае таке... :D:D:D

Пиво става или лубеница, така цврста стое :pos:

Џабе... и 10 мин. да дадеше кога нејќе да влезе, нејќе... =\\
--- надополнето: Sep 9, 2011 8:40 PM ---
Пиво става или лубеница, така цврста стое :pos:
треба значи да се проба со пиво... со лубеница нема шанса :D

Како бе Неста да небил сега ќе фалеле скудета? Па секој со своја заслуга! За Кака викавме дека он не извлече 2сезони, за Шева 3-4сезони, за Ибра лани. Па не сум знаел дека сме освоиле 10титули у последни 10години :eek:
И ја го поштувам Неста, од поомилените играчи ми е, ама кога треба критика треба, а не коментари и муабети од типот кога играше ама сега пензија чека. Лани у клучни моменти Јепес кинеше, ама тоа брзо го заборавате!
За играва што да кажам? Нече среча поштеног човека! ЈБГ
Денес нешо Ибра ми изглеаше ко напнат не му дала жена му ноќеска за да нема запалење препони. Цел меч со Касано се полемизираа како требало да му пушти пас, да му даде понапред и сакаше се преку него да оди. Алегри мора да му пушти еден муабет у соблекувална да не се праи многу курназ и да игра колективно.
Абиати 2-3 истрчувања у празно, али среќа Неста спаси на најкритичното (ете чоекот за тоа си заслужи пофалба)
Ај ќе видиме до кај сме со Барса и дали требаше да останеме со овој колектив +2-3ца просеци или мораше да се тргне на нешто помрсно ;)

Тоа е тоа ни скина Неста 2 бода ... :)
Во 2 полувреме требаше да создадеме повеќе шанси но Алегри го извади Аквилани,Пато на клупа,Робињо на трибина, Бомел клупа...
Од прикажаната игра никако не сум задоволен поготово од таа во 2 полувреме.
Средниот ред е каде каде по цврст кога игра Бомел пред Гатузо.Аквилани мора да игра прва постава се гледа дека има техника во него.
Ибра ништо не покажа на утакмицава очекував многу повеќе од него но на крај ништо.
Штета што лошо стартувавме но од 2 коло па натака очекувам друг Милан.

Одлична игра после постигнувањето на голот на Ибра па се до крајот на мечот. Фалеше малце среќа за 3-2 .. Што е - тука е, не е ништо страшно .. Лацио може да биде презадоволен со 2-2.

Неста ваква у 5 години еднаш игра,не го ругајте човекот нема смисла.

Боатенг треба да се руга,тоест може не тој туку Алегри што го игра полушпиц,кретивност 0 има човекот,да беше Касано позади Пато и Ибра,а Ночерино,Боатенг и Аквилани во среден ред друга приказна ќе беше.

Како и да е има уште многуууу утакмици. Ама и до Зима сите да ги заредат победи,дефинитивно треба ЈАК,КЛАСА играч за средина во Зима да се земе.

Дали е до мене само или свите глеате дека имамо 7 ванаби Роналдињовци у екипа од кои 3 примадони вана би Роналдињовци у напад !!

Алегри стапот и ќутек !!

E' stato trasferito all'ospedale Fatebenefratelli di Milano Gennaro Gattuso. Il motivo di questa decisione - secondo quanto riporta SkySport - è un offuscamento della vista, problema che attanaglia Rino da qualche giorno. Dopo lo scontro con Nesta, tale disagio è aumentato e quindi si è preferito portare il vice-capitano all'ospedale per trattare il malessere.
Рино во Болница !

Неста вака играше на сите подготвителни што ги гледав, скроз исто, не знам дали е време за аларм палење, ама со ваков Неста на Ноу Камп ќе не растртат ко Компостела да сме.

Иначе резултатов е разочарување пошто ептен можеше да се добие утакмицава и штета е што не се доби. После израмнувањето се понашаа ко да се на ревијална утакмица и тоа не ми се свиѓаше ич. Ова и ја мислам дека се должи на одложувањето и очекувам уште киксови викендов во Сериа А.
Од сите, нам најтешко ни паѓа ова паузава дека ептен ко гладни у говна влегуваме на Барса директно.

Еден по еден оцени не можам да давам пошто сум воглавно задоволен, поготово од Аквилани од новиве и Амброзини и Антонини од старите. Малце Боатенг требаше да се прибере и Неста, пак ќе кажам, под итно да се стаи у ред пошто маме ќе ни плаче.

Овој Аквилани мн креативен играч :) не сме лоши ко за старт , рака на срце и лацио е доста засилен , како и да е ја мислам дека повторно Ибра ќе не вади од говна, овој Касано не верувам вака долго да тера мада не беше лош само уште подобро да завршува шанси и ќе водевме 4-2 на крај :)

Него распоредов на старт ни е прилично тежок... следна со Наполи..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom