Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Јас уште стојам на тоа дека играта ни беше катастрофа но очекувам драстични промени кога ќе се вратат Таиво и Робињо тука е и Пато кој што денес беше резерва.Најпријатно ме изненади Аквилани кој што требаше да ја одигра до крај утакмицава.Малку ме извади од такт кога го промаши зицерот но подоцна се извади.Касано некако нема сили за 90мин. а нема ни брзина за напаѓач мислам дека на онаа позиција зад напаѓачите најдобро би се снашол.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Само една шанса да му се даде на Мексес покрај Силва мислам доволно ќе му е за да го убеди и Алегри и сите нас дека е време за нов штоперски тандем. Аквилани мене ми се виде како подобра верзија од Пирло само штета што на почетокот не го играа повеќе, Андреа да беше комотно ќе си истрошеше куп топки од кои пола и повеќе се предвидливи балони, во неколку наврати во средината имаше празен простор да се пушти за Алберто а топката иде горе за Абате да си ја завлече во свој стил и да ја поебе со непрецизно нафрлување, но се друго од негова страна беше ок. Значи на Аквилани да му се пружи поголема доверба и да игра понапред на позиција на Боатенг подхитно затоа што ганецов се губи како босанецов што влезе за Лацио, само трча како мува без глава што е многу покорисно за поназад да брка играчи и да кине контри. Касано многу јако изигра и многу ми е криво што не влезе шутот од лева страна што заврши во стативата курвинска. Кога израмнија темпото автоматски падна за 70%, пред крај таму се освестија дека трите бода нема да паднат од небо па забрзаа ама се залудна кога курвата од топка нејќе да влезе во проклетата мрежа. Ибра и колку да беше млитав и без волја си го одработа својот дел, таа асистенцијата до Касано беше ебење ама ете недостиг на среќа и несигурноста на Неста ни скратија два бода. А на Барса да им обеќаме некој играч или слично за културно и џентлменски да не испратат само со два гола разлика.

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
А на Барса да им обеќаме некој играч или слично за културно и џентлменски да не испратат само со два гола разлика.
А да ни го даете Силва и да ве испратиме со 3 бода? :)

Ф

Фил Ајви

Гостин
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.920
Поени од реакции
41.887
Може во блиска идинина Албанецот да ви го купи клубот, и да ви стане газда.
Дали на вас некој ќе ви биде спонзор да ве измкне од гомната :pos::pos::pos: И бегај од овај фан клуб оди таму кај жабите :pos:
--- надополнето: Sep 10, 2011 8:22 AM ---
Да не беше тој да не беше овој... ќе бил некој друг!

Ако е Неста не смеемо да го критикуемо коа ќе згреши? што е крив Антонини ни крив ни дужен нон стоп да си го јаде он ? :D :D Мене Неста ми е еден од омилените у Милан, ама тоа незначи дека нетреба да го критикуем, секој по заслуга...

аЈТ со среќа у второ!
Oвоа е 2 коло бе, а и некако малер ни е лани со Чезена 2:0 :D после 3 и 4 реми имавме, сега барем реми значи подобро е, а 1 коло ќе го врнеме во декември со Калјари таму не ни бега победа;)
--- надополнето: Sep 10, 2011 8:28 AM ---
А да ни го даете Силва и да ве испратиме со 3 бода? :)
Може дуото Бонера+ Антонини за Х ;) За Силва само пехар може 3 бода е малку :D
--- надополнето: Sep 10, 2011 8:30 AM ---
Пујол :) Стар е веќе мора да му се бара замена..
Барајте кај наште комшии они имат резерва одбрана а чат-пат ја користат и како средина :pos:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Што е со Боатенг го измести рамото и сега и тој нема да игра со Фарса??

Ф

Фил Ајви

Гостин
Што е со Боатенг го измести рамото и сега и тој нема да игра со Фарса??
Па кога му го наместија рамото се врати во игра и не покажуваше болни гримаси или некакви знаци дека му претставува проблем. Се е во ред со него. Ако игра како деструктивец во ред, во спротивно нека не излегува на терен.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Оти мислам дека ќе победиме против Барса?
Ако е така тофаш брзо стај некој денар во кладилница, ќе се збогатиш, поготово после вчерашниот натпревар ќе порасне и коефициентот.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Ако е така тофаш брзо стај некој денар во кладилница, ќе се збогатиш, поготово после вчерашниот натпревар ќе порасне и коефициентот.
Ах па денес барса шубо изигра па за нас да порасти коефициентот.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Ах па денес барса шубо изигра па за нас да порасти коефициентот.
Искрено не ја гледав Барселона, видов на полувреме водеше, сега видов нерешено завршило. Втор натпревар во сезона да играш против најдобриот на гости е доста, доста тешко. Ќе видиме како ќе биде, да се надеваме дека ќе ни тргне ЛШ убаво. Искрено, јас и со нерешено сум задоволен.

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Аквилани е спор за да игра позади напаѓачите... да сум јас тренер, ова би бил мојот најдобар состав

Ibrahimovic - Pato
Cassano
Aquilani - van Bommel - Prince
Taiwo - T. Silva - Nesta - Abate

Е сега можно е и Мексес на местото на Неста како што викате вие, само незнаме како ќе се снајде во редовите на Милан, па кога ќе се опорави од повредата, тогаш ќе го судиме... Мексес зема 4 милиони плата, што значи дека е земен за прв состав, а не за резерва на Неста...

Kajgana Shop

На врв Bottom