Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
10 деееееееееееенааа??Па нели требаше за со Барса да е готов !

Не. Кога се повреди кажаа 30 дена, а 30 дена сеуште не се поминале... Да се врати за 10 дена ќе биде бонус.

Не. Кога се повреди кажаа 30 дена, а 30 дена сеуште не се поминале... Да се врати за 10 дена ќе биде бонус.
Па нели бе агентот рече дека ќе биде спремен и ќе може да игра.....сеа со Антонини ќе се зафркаваме :mad:

Milan-Lazio.jpg

Случајно налетав на сликава... :D

Milan-Lazio.jpg

Случајно налетав на сликава... :D
ЗАКОН !
--- надополнето: Sep 9, 2011 10:19 AM ---
--- надополнето: Sep 9, 2011 10:21 AM ---
Cе разочарав сеа.....Ја мислев дека ќе биде опоравен ТАИВО за со Барса! :mad::mad:

Јас ја изиграв вечер Т1 2+. Мислам дека така е најсигурно, а и не е лош коефициентот, 1.80 е во Хоризонт.
--- надополнето: Sep 9, 2011 11:01 AM ---
Па нели бе агентот рече дека ќе биде спремен и ќе може да игра.....сеа со Антонини ќе се зафркаваме :mad:
Брат, да не си ти админ на оваа страна ?

Јас ја изиграв вечер Т1 2+. Мислам дека така е најсигурно, а и не е лош коефициентот, 1.80 е во Хоризонт.
--- надополнето: Sep 9, 2011 11:01 AM ---

Брат, да не си ти админ на оваа страна ?
Да, зошто? :))))

Да, зошто? :))))

Знаев уште одма кога прочитав тука на форумот за Таиво и по 2 мин. на фб страната :).

http://www.rossoneriblog.com/2011/09/08/ac-milan-20112012-player-salaries-chart/

еве како стојат играчите со плата. Па не е можно Фламчо да зема најмногу плата после Ибра. Пато и Силва по 4 м. , а овај па 4.5 м.
Одма да му ја намалат :)

Тарот картите на Mr. Positive предвидуваат дека Милан ќе победи со 3-1 вечер. Така да нема потреба од нервози :icon_lol:

Како и да е, составот ќе биде шугав. Средината не така сигурна, а левата страна до одбраната ќе биде критична. Со оглед на тоа дека и на Лацио и на Милан појака страна им е нападот очекувам 3+ голови.

Тарот картите на Mr. Positive предвидуваат дека Милан ќе победи со 3-1 вечер. Така да нема потреба од нервози :icon_lol:

Како и да е, составот ќе биде шугав. Средината не така сигурна, а левата страна до одбраната ќе биде критична. Со оглед на тоа дека и на Лацио и на Милан појака страна им е нападот очекувам 3+ голови.

Средината преспора ќе ни биде премногу деструктивци а и Лацио не се најсјани составот не им е нешто посебно.
Milan (4-3-1-2): Abbiati; Abate, Nesta, T. Silva, Antonini; Gattuso, Van Bommel, Ambrosini; K. P. Boateng; Pato, Ibrahimovic. All.: Allegri
Lazio (4-2-3-1): Bizzarri; Konko, Biava, Dias, Zauri; Ledesma, Brocchi; Mauri, Hernanes, Cissè; Klose. All.: Reja

Не вервам дека Берлускони би го продал клубот, ен ја Барбара се маткат нешто, ваљда ќе му го остајт неа.

Најверојатно составот вечер ќе биде

Абијати
Абате - Неста - Силва - Антонини
Гатузо - Бомел - Аквилани
Боатенг
Пато - Ибрахимовиќ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom